Марианна Александрова е големият победител в осмия сезон на кулинарното

...
Марианна Александрова е големият победител в осмия сезон на кулинарното
Коментари Харесай

Марианна е новият Мастършеф на България

Марианна Александрова е огромният победител в осмия сезон на кулинарното съревнование " Мастършеф ". Освен с влиятелната купа и по този начин стремежи плакет за най-хубав хоби-готвач на България, който получи от журито - chef Илиан Кустев, chef Александър Таралежков и Явор Сарафов, варненката сграбчи и премията от 100 000 лв.. На финала тя, дружно с другите двама финалисти Осман и Биляна, трябваше да подготви предястие, главно ядене и десерт.



" По време на " Мастършеф " калих характера си. Имах доста възходи, по-малко падения и станах много по-устойчив човек на стрес, на страсти. Това е най-голямото премеждие в целия ми живот. Няма да го не помни в никакъв случай ", показа разчувстваната победителка.

Въпреки че не беше фаворитка на съперниците си и те я изпратиха на цели седем елиминации по време на цялото съревнование, Марианна съумя да си завоюва три значки за имунитет и една мастър престилка. Брюнетката беше и първата, която се класира за огромния край.

Тристепенното меню, което тя подготви на финала за журито, беше показано като " гастрономическата еднаквост на град Варна ". То включваше черноморска чорба за предястие, за главно калкан, който беше разгласен за най-хубавото й ядене, което е представяла въобще в надпреварата, и " кейк по варненски " за десерт, който съдържаше тиквички, сюжетната линия на цялото й меню.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР