Мариана Попова два пъти се е сгодявала за бащите на

...
Мариана Попова два пъти се е сгодявала за бащите на
Коментари Харесай

Мариана Попова: Нямам пари за сватба, търся спонсор за венчавката

Мариана Попова два пъти се е сгодявала за бащите на децата си, само че на 42 години към момента е мома. Въпреки бурните си любовни истории, поп певицата в никакъв случай не е била младоженка. Очевидно, съдейки по думите й, няма и скоро да бъде.

Преди 8 години изпълнителката бе на крачка да каже „ да ” на бащата на огромната си щерка Мария-Магдалена. Италианецът Ханес падна на колене пред Мариана в двора на Къщата по време на присъединяване й във „ ВИП брат ”. Оказа се, че блестящото украшение е обезпечено от Големия брат, а вместо да вдигнат женитба, двамата се разделиха.

Безкрайно продължава и вторият годеж на Попова с артиста Веселин Плачков. Звездата на сериала „ Пътят на достойнството ” й направил предложение още когато била бременна във втория месец с щерка им Екатерина преди 3 години. Веско провел сантиментално пътешестване до Виена, където щял да падне на колене, като гарнира церемонията и с билети за операта на Моцарт „ Сватбата на Фигаро ”. За зла неволя обаче артистът имал боязън от хвърчене, а за уплахата си признал пред Мариана едвам, когато пристигнали на летището. Певицата се ядосала, че би трябвало да се връщат и предложила да заминат до Австрия с кола.

Така влюбените въпреки всичко се добрали до заветния град, операта била изгледана, предлагането – направено и признато, а от самото начало годеницата едвам си седяла на краката, тъй като за всеки е ясно, че вторият месец на бременността е един от най-тежките за прекарване. Годежът им към този момент продължава близо две години, а детето, което тогава е било на път, в този момент е на две години и два месеца, написа Уикенд.

По време на гостуването си в утринното предаване „ На кафе ” на 1 декември Мариана призна, че мечтае за обилна женитба с най-малко 100 души, само че към момента не е намерила спонсор, с цел да осъществя огромното събитие. Тъй като двамата с Плачков нямали пари да се оженят, Попова все увърта пред медиите, че подписът в гражданското не е чак толкоз значим за нея.
„ Ако някой се реши да ни заплати сватбата, която ще бъде доста богата и обилна, и ще има доста хора... тъй като нашата женитба не може да бъде скромна, единствено като си преброя сътрудниците и той неговите, станахме доста хора. Ако са подготвени да платят това събитие, ние сме подготвени още на следващия ден да се оженим. Ако желаят да ни спонсорират – отсреща сме ”, изясни изпълнителката, която наскоро се преквалифицира в преподавател в музикалната си школа „ Мери Попинз ”, въпреки и да не знае нотите, писа  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР