Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя

...
Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя
Коментари Харесай

Хороскопът за 20 март: Добре дошла, пролет!

Маргарита Паскалева е дълготраен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи особено за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите съгласно Луната.

На 20 март Луната още веднъж е в знака Везни. Днес в 17:33 часа българско време настава Астрономическата пролет. Добре пристигнала, Пролет! От 14:40 до 17:44 часа Луната е „ без курс “, само че преди 14:40 часа тя образува дисхармоничен аспект с планетата на трансформацията Плутон в Козирог. Въпреки желанието ни за баланс и съгласие аспектът на Луната с Плутон ще има мощно въздействие върху прекарванията и реакциите ни, в метода на изложение на страстите.

Реакциите и дейностите при някои хора може да са по-агресивни, да се повиши градуса на напрежение и опитите за операции.

Звездите покачват през днешния ден заплахата от съществени спорове, повреди и произшествия, прояви на принуждение и естествени катаклизми в международен аспект. Трудно ще се реализира съгласие.

Денят не е добър за дипломатически договаряния и рисковани дейности, за изясняване или възстановяване на взаимоотношения. В часовете на Луна „ без курс “ не е целесъобразно да се взимат значими за бъдещето решения, да се подхващат дейности, защото нямат късмет за триумф и развиване. Тези часове са подобаващи единствено за рутинни действия и довършителна работа.

Неделният ден e неподходящ за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Емоциите ви ще са наситени и интензивни. Възможни са спорове, прояви на експанзия, неприятности или произшествия от друго естество, поява на главоболие или усилване на подсъзнателни страхове.

След 14:40 часа не вършете нищо значимо или рисковано. Денят е подобаващ за дейна отмора, посещаване на културни мероприятия, занимания и креативен занимания. Луната през днешния ден ще оказва по-положително въздействие в прочувствен проект за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. И въпреки всичко, добре е да се има поради нейния провокационен аспект към Плутон и да бъдем всички малко по-сдържани и да демонстрираме повече приемливост към хората.

Препоръчително е да се внимава при излети в планините, при шофиране, при работа с избухливи субстанции, както и в връзката с непознати хора с по-агресивно държание.

В 17:45 часа Луната минава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 20:59 часа на 22 март.

При пренос на Луната в Скорпион страстите стават още по-неудържимо интензивни, заради мощното въздействие на Плутон върху този знак. В такива дни сме по-мнителни, взискателни и сериозни. Нуждаем се от доста обич и пристрастеност. Скорпионът е доста магнетичен и полов знак. Така че правете обич, а не война.

В понеделник звездите се подреждат доста неприятно и е добре да не се възнамеряват значими срещи и задания за 21 март. Вечерните часове на 20-ти са по-емоционални за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Избягвайте шумни компании, конфликтни хора и рисковани дейности.

Бъдете в спокойна конюнктура и приятни събеседници. Луната в Скорпион е с по-благоприятно въздействие в прочувствено отношение за родените под знаците и най-много през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Хармонията сред Слънцето и Луната дава чувството за улегналост и успокоение. Засилени са интуицията и ползите към всичко скрито. Подсъзнателно усещате заплахите, по кое време и по какъв начин да реагирате. А и нараснал интерес от страна на обичания човек няма да ви липсва. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР