С 300 000 гласа повече от досегашният президент на страната

...
С 300 000 гласа повече от досегашният президент на страната
Коментари Харесай

Гордана Силяновска-Давкова ще бъде първата жена президент на Северна Македония

С 300 000 гласа повече от досегашният президент на страната Стево Пендаровски, претендентът за президент на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силяновска-Давкова ще бъде първата жена президент на Северна Македония, демонстрират резултатите на Държавната изборна комисия, предава Българска телеграфна агенция.

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски разгласи изборната победа за партията, ръководителят на СДСМ Димитър Ковачевски съобщи, че изборният резултат за до през вчерашния ден управлявалата страната партия е тежък и предстоят конгрес и вътрешнопартийни избори. И двете обединения от албански партии означиха изборна победа: Европейският фронт - поради това, че на процедура е втора политическа мощ в страната, а „ Заслужава си ” - тъй като се усещат сигурни съдружни сътрудници в бъдещото държавно управление, откакто Християн Мицкоски ги уточни като желани и разгласи, че „ ДСИ би трябвало да отиде в съпротива ”.

„ Искрено се запитвам с какво заслужих тази чест. Подготвях се, приказвах това, което мисля, а не това, което би трябвало, само че премията е неоценима. Това е голяма отговорност. Гражданите демонстрираха имунитет и дадоха отпор на натиска, тъй като да призоваваш за протест е напън ”, съобщи нощес в централата на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силяновска.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР