Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще

...
Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще
Коментари Харесай

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалистите във Фермата - slava.bg

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за огромната премия от 100 000 лв. на финала на пети сезон на „ Фермата “ в събота вечер. Четиримата извоюваха местата си след поредност от три елиминационни дуели на дребната Арена в стопанството през последната седмица на шоуто.

След разпределение на съперниците в решаващите борби амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматизирано се класира на финала. Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, откакто разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този метод тя в профил освен нея, само че и щерка й Велислава Димитрова, с която влязоха като един състезател в шоуто.

Автомонтьорът Красимир Джунов обезпечи мястото си на финала на 14 декември като сподели предимство в тежка борба със софтуерния инженер Димитър Караиванов.

Последният, четвърти кандидат за купата, е фитнес треньорът Сами Хоссни. Той удържа безапелационна победа против военния Станислав Борисов. Двамата най-добре готови физически мъже влязоха в убийствена битка с тежки тествания, които безусловно ги оставиха без мирис. Сами се оказа по-силен и завоюва, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди огромния край. Той си потегли с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „ горделивост за България “, „ самоуверено сърце “ и „ същински боец “.

На 14 декември, от 20.00 часа феновете на bTV ще проследят онлайн борбата на четиримата финалисти. В събота вечер почитателите ще изберат кой от тях е най-достоен да завоюва премията от 100 000 лв. посредством смс гласоподаване, за което линиите ще бъдат отворени по време на последния дейли епизод на шоуто в петък. Зрителите ще имат по-малко от 24 часа да решат кой е техният любимец и да го поддържат.

Победителят в пети сезон на най-гледаното риалити ще бъде най-комплексният и ловък победител в българско риалити до момента. Той ще бъде избран по 3 разнообразни един от различен съставния елемент, които ще станат ясни в събота от 20.00 часа.

За втора поредна година огромният край на „ Фермата “ ще може да бъде проследен и на уеб страницата на предаването fermata.btv.bg, където с помощта на 360-градусова камера почитателите ще получат извънреден взор към всичко, протичащо се пред и зад кадър, в действително време.
Кой от четиримата финалисти ще грабне огромната премия от 100 000 лв., ще стане ясно на 14 декември, от 20.00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР