Мара Отварачката яхна впечатяващ мерцедес за 200 000 лева, видя

...
Мара Отварачката яхна впечатяващ мерцедес за 200 000 лева, видя
Коментари Харесай

Откъде Мария извади 200 бона за Мерцедес?

Мара Отварачката яхна впечатяващ мерцедес за 200 000 лв. , видя HotArena .

От три месеца и няколко миньончето от Стара Загора пили гумите на неповторима лимузина от влиятелната немска марка, разкриха нейни колежки пред „ Уикенд ”.

Ултрамощната кола е решена в бял цвят и е създадена през 2018 година. Мощността й е 455 конски сили и, естествено, разполага с всички вероятни екстри, с цел да се усеща притежателката като принцеса. За участия Мария разчита на умел водач, който да я вози из страната. Из София обаче някогашната на Християн Гущеров сама се радва на новата облага.

Справка демонстрира, че скъпарското украшение е записано в средата на април. Парите за колата-мечта идват от настоящия ухажор на певицата. Мъжът е много великодушен – към този момент спонсорира високобюджетен клип на пайнерката и даже роклята й от 15 бона, с която демонстрира прелести в лентата към песента „ Престъпно твоя ”. 

Преди лъскавата S класа, Отварачката яздеше бял джип още веднъж на расовата автомобилна компания от Германия. Колата бе със секси номер 6969, само че откакто отнесе доста насмешки, Мария се преориентира към 8488, каквато е новата й регистрационна табела.

„ Сигурно джипът е бил на остарялото й гадже, който си го взел назад и Мара стана пешеходка. Добре, че новият баровец в постелята й я спонсорира, с цел да има с какво да пътува напред-назад ”, шушукат във фолк средите.

Преди месец заралийката за първи път проговори за мъжа до себе си и призна, че обичаният живее в Монако. Това е една от аргументите да снима тъкмо там скъпия клип към песента „ Престъпно твоя ”. „ Харесвам си го. Щом сме дружно толкоз време, значи има за какво. Аз считам, че е редно да се нареждам някъде. Ако ориста е решила, ще бъде той. Ако ориста не е решила това, ще бъде някой различен ”, призна в тв предаване миньончето, което изглеждаше очевидно предостатъчно от живота.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР