Мар-а-Лаго, клубът на бившия американски президент Доналд Тръмп в Палм

...
Мар-а-Лаго, клубът на бившия американски президент Доналд Тръмп в Палм
Коментари Харесай

Ковид затвори клуба, където Тръмп играе голф

Мар-а-Лаго, клубът на някогашния американски президент Доналд Тръмп в Палм Бийч, Флорида, е отчасти затворен поради огнище на Covid-19, съобщи Асошиейтед прес, представена от dir.bg.

Информацията идва от няколко източника, в това число fj член на клуба, който през вчерашния ден е бил известен по телефона за затварянето. Рецепционист в курорта удостовери, че затварянето е до второ разпореждане, без да уточни детайлности. Според източник, осведомен с активността на клуба, част от него е затворена за малко като защитна мярка, а някои чиновници са сложени под карантина.

Засега не се знае какъв брой огромно е огнището на ковид, кои елементи от клуба са затворени или по какъв начин това визира бившето първо семейство.

Тръмп се реалокира в Мар-а-Лаго, откакто напусна Вашингтон през януари и от този момент страни от публичното внимание, прекарвайки времето си в игра на голф, срещи с другари и водачи на Републиканската партия.

Негови представители към този момент не са дали отговор на молбите за коментар.

Бившият президент бе приет в болница с коронавирусна инфекция миналата година, а по-късно бе имунизиран против болестта.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР