Мануел Нойер се завръща под рамката на вратата за Байерн

...
Мануел Нойер се завръща под рамката на вратата за Байерн
Коментари Харесай

Нойер е готов да се завърне в игра

Мануел Нойер се завръща под рамката на вратата за Байерн Мюнхен след едногодишно неявяване против Дармщат, разгласи наставникът на баварците - Томас Тухел.

Нойер не е играл за своя отбор от 12 ноември 2022 година, когато за последно пази за Байерн Мюнхен в дуела против Шалке, когато бе последният кръг от Бундеслигата преди паузата за Световното състезание в Катар, на което опитният пазач пази за националния тим на Германия.

" Ако всичко мине обикновено и в днешната подготовка, той ще пази на следващия ден. Очакваме го с неспокойствие. Неговото завръщане в игра е доста впечатляващо. Забелязах смяната в кондиционното му положение. Целият ни медицински и фитнес екип може да се гордее. Сигурен съм, че в най-скоро време той ще доближи оптимална форма ", сподели Тухел.

От началото на сезона на вратата на Байерн пази Свен Улрайх, който заслужи похвали за играта си от Тухел: " Свен постоянно е бил другар с Мануел и постоянно двамата са се допълвали. Неговото показване този сезон е отлично. Улрайх обаче е наясно с йерархията и знае, че в този момент ще би трябвало да се върне на пейката ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР