Манекенката Кристин Илиева, която пред две години едва оцеля в

...
Манекенката Кристин Илиева, която пред две години едва оцеля в
Коментари Харесай

Кристин Илиева изду големи джуки с парите от дарения, носи чанти за над 4 бона

Манекенката Кристин Илиева, която пред две години едвам оцеля в тежка злополука, провокирана от певицата Дивна, залитна по филърите и огромните устни. Хубавицата е много изменена – боядисала е русите си коси в мрачен цвят, издула е големи джуки и си е моделирала лицето с хиалуронови пълнители.

Кристин постоянно е била красива, само че и тя като множеството млади дами се е увлякла по естетичните процедури. Много от феновете й я укоряват за това, тъй като след ужасната акцидент се събираха пари за интервенциите й, а в този момент тя показва непристойно висок стандарт на живот.

Илиева получи в действителност доста дарения по сметката си, а нужната сума се събра за часове. Провеждаха се няĸoлĸo ĸaмпaнии в нейна поддръжка, пocлeднaтa oт ĸoитo бe гpaндиoзeн мyзиĸaлeн cпeĸтaĸъл, в ĸoйтo участваха куп нашумели реализатори. Bмecтo дa cпoдeли ĸoлĸo cpeдcтвa ca cъбpaни и зa ĸaĸвo ca oтишли, мoдeлĸaтa зaпoчнa дa разгласява cнимĸи в инcтaгpaм, нa ĸoитo пoзиpa c дaмcĸи чaнти зa пo 2000 лeвa, мapĸoви oдeжди и ĸaĸви ли oщe нe лyĸcозни aĸcecoapи. По-късно Кристин cе оправда, чe те ca й пoдapeни. Пocлeдoвaтeли й обаче още веднъж я порицаха, чe aĸo ги беше пpoдaлa, нямaшe дa имa нyждa oт блaгoтвopитeлнocт. Тогава хубавицата изтри фрагментите и зaпoчнa дa внимaвa ĸaĸвo cпoдeля в мpeжaтa.

В последно време Илиева отново му е отпуснала края и гордо показва скъпи пpидoбивĸи като чанта „ Диор ” за над 4 бона , нови хиалуронови джуки и други белези на лукса.  По всичко проличава, че Кристин последователно се е възстановила от тежката злополука, която за малко не й костава живота. Манекенката претърпя няколко комплицирани интервенции на крайници в Турция и за известно време загърби кариерата си на модел, само че за благополучие, с днешна дата положението й е нормализирано. Илева имаше шанса да се върне към професионалните фотосесии и да взе участие в няколко рекламни акции.

Преди залополуката хубавицата бе един от най-търсените родни модели в чужбина и се снимаше за доста известни международни марки, само че животът й се прекатурна в един момент. Тя едвам не почина в пътна акцидент, породена от най-хубавата й другарка Дивна. Илиева е споделяла, че рискът да изгуби крайници си е бил действителен, а многочислените интервенции я държали в непрекъснат смут. „ Намерих сили да простя на Дивна за това, което стана, тъй като знам, че тя не го е направила преднамерено. Това може да се случи на всеки. Просто е нехайство, можеше и аз да съм зад кормилото. Тя е ужасно момиче! ”, споделя Кристин по адрес на приятелката си.

Илиева е разказвала още, че фамилията и приятелят й я поддържали да не рухне в сложните моменти. Връзка с гаджето й датира още преди пътния случай, който освен не ги разделил, а още повече ги сплотил. „ Той беше компактно до мен от самото начало, вдъхваше ми мощ да се боря. Не е известно лице като предходното ми гадже -  рапъра Кристо, само че не ми се желае да описвам каквито и да било детайлности за него. Не че е загадка, само че към този момент не искам да разгласявам персоналните си връзки ”, разяснява манекенката.
Говори се, че обичаният й е състоятелен и тъкмо той й е подарил огромна част от дизайнерските облекла и аксесоари. Остава обаче въпроса за какво тогава се събираха пари от хората с шумни акции..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР