Манекенката Алекс Богданска буквално изревала от ужас като научила, че

...
Манекенката Алекс Богданска буквално изревала от ужас като научила, че
Коментари Харесай

Алекс Богданска изрева: Бившият й си намери нова!

Манекенката Алекс Богданска безусловно изревала от смут като научила, че някогашният й мъж Даниел Петканов си има нова. Това разкриха близки до Александра, която се надявала в последна сметка Лудия кореспондент да размишления и да се съберат още веднъж.

Както ни е известно, Алекс въобще не искаше да се разделя с Дани и той бе този, който я сюрпризира с новината, че желае бракоразвод. В оня миг Богданска даже си мечтаела да имат второ дете. " Дани ме унищожи, усещах, че не мога да вдишвам, имах паник офанзиви, косата ми капеше ", описа пред Мон Дьо преди време манекенката.



После с Даниел резервираха другарските си връзки и тя се надявала в един миг да се съберат, само че... очевидно Петканов е на друго мнение. Той не крие, че излиза с дами, а и към този момент си има годеница. Намерил я в уебсайт за запознанства и не се срами от това.

Даниел се записал във всички вероятни уеб сайтове и платформи за търсене на сътрудник като първо стартирал единствено с планове за спекулация. Той се държал възпитано с девойките, с които си чатил и нямал изцепки от рода на тези на Стефан Николов на Гала, който кани дамите да му опитат меда...

Дани ползвал такива фотоси в профилите си като тази тук, а очевидно към този момент е разкрил и дамата, с която ще е за освен това от два-три пъти.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР