Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група

...
Мандатът ще получи Георги Свиленски като председател на парламентарната група
Коментари Харесай

Нинова: Мандатът ще вземе Георги Свиленски, за премиер ще си говорим по-късно

" Мандатът ще получи Георги Свиленски като ръководител на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", както е по Конституция ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, вицепремиер и министър на стопанската система в оставка в кабинета.

На въпрос кой ще бъде препоръчан за министър председател Нинова разгласи: " За министър председател ще си приказваме по-късно, откакто получим мандата от президента ".

" Имаме 7-дневен период за показване на име на министър председател, а по-късно има повече време за основаване на кабинет. Ще се постараем на договарянията - имаме добра основа за договаряния, имаме програмата, направена преди две седмици ", добави Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия удостовери, че кандидатурата за министър председател би трябвало да пристигна от най-голямата парламентарна група – на " Продължаваме промяната ".

Третият изследователски мандат президентът Румен Радев ще връчи на Българска социалистическа партия през днешния ден от 17:00 часа - гледайте го на НА ЖИВО по БНТ1, както на уеб страницата ни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР