Манчестър Юнайтед взе трудна победа с 1:0 над Уулвърхемптън на

...
Манчестър Юнайтед взе трудна победа с 1:0 над Уулвърхемптън на
Коментари Харесай

Варан даде победно начало на Юнайтед във Висшата лига

Манчестър Юнайтед взе сложна победа с 1:0 над Уулвърхемптън на „ Олд Трафорд “ в мач от първия кръг във Висшата лига. Единственото попадение цза „ алените дяволи “ бе дело на Рафаел Варан, който осъществя с глава след центриране на Аарън Уан-Бисака в 76-ата минута на дуела.

Двубоят стартира с напън от страна на Манчестър Юнайтед. В 12-ата минута Маркъс Рашфорд получи късо подаване и шутира с първото си допиране, само че Жозе Са отрази с крайник. 

Матеуш Куня комбинира с Пабло Сарабия, който направи придвижване към наказателното поле на Манчестър Юнайтед и стреля в 33-ата минута. Ударът му обаче мина около левия непряк дирек.

В първата минута на добавеното време Антони се оправи с защитник на Уулвс и шутира с левия си крайник, само че футболист на „ вълците “ съумя да блокира изстрела. След центриране от корнер топката се озова на главата на Рафаел Варан, който стреля само че Са отрази.

Уулвърхемптън бе по-настъпателен в началните минути на второто полувреме. В 49-ата минута Куня стреля отблизо разстояние след съвършено центриране от страна на Сарабия на втора греда, само че топката срещна левия непряк дирек, откакто Андре Онана закъсня с реакцията си.

Матеуш Куня имаше още опция да открие резултата в 55-ата минута, когато стреля от границата на наказателното поле на „ алените дяволи “, само че този път Онана внимаваше и се оправи по впечатляващ метод с удара на бразилеца.

Бруно Фернандеш изведе Аарън Уан-Бисака с прехвърлящо подаване зад тила на защитата на Уулвс. Крайният защитник на Манчестър Юнайтед центрира с едно допиране към втора греда, където Рафаел Варан прати с глава топката в мрежа и даде задатък на своя отбор в 76-ата минута.

Фабио Силва донесе нужната прохлада в предни позиция за „ вълците “. Младият нападател се оказа на стрелкова позиция в 84-ата минута и шутира отблизо разстояние, само че още веднъж вездесъщият Андре Онана съумя да парира.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР