Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече нападателя на Бърнли

...
Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече нападателя на Бърнли
Коментари Харесай

Изненадващо име ще бъде решението в атака за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед ще се опита да притегли нападателя на Бърнли Вут Вегхорст чартърен, твърди Footmеrcato.

Нидерландският национал сега е чартърен в Бешикташ, само че Sky Sports написа, че „ алените дяволи “ към този момент даже са осъществили първичен контакт с Бърнли, с цел да схванат дали е допустимо реализиране на сходна договорка. Подобна интервенция обаче е малко комплицирана, защото ще би трябвало Бърнли и Бешикташ да се съгласят да прекратят наема на Вегхорст.

Manchester United are on the verge of signing striker Wout Weghorst on loan until the end of the season ✍️
— SPORTbible (@sportbible)
Не е загадка, че Юнайтед желаят да подпише с нов нападател този месец и Вегхорст е алтернатива, която на „ Олд Трафорд “ преглеждат с интерес. Той означи два гола за Нидерландия на четвъртфинала на Световното състезание против Аржентина. Говори се, че мениджърът на отбора - Ерик загар Хаг, има предпочитание да работи с Вегхорст. Смята се, че експертът желае състезател с сходен характер и да е мощен физически. Нападателят впечатли в Бешикташ, отбелязвайки осем гола в 17 мача досега през сезона.

Медиите пишат, че задачата на Юнайтед е да вземе нов таран чартърен до края на сезона, а през лятото ще преразгледа по-подробно вариантите си.

Трансферният специалист Фабрицио Романо пък дава детайлности към възможната договорка за Вегхорст. Ман Юнайтед са подготвени да включат алтернатива за неговото откупуване за сумата от 10 милиона евро, тъй че в този момент всичко зависи от Бешикташ и Бърнли.

Самият футболист пък към този момент е дал зелена светлина за собствен трансфер на „ Олд Трафорд “.

Manchester United have been offered the chance to sign Wout Weghorst as new striker — exploring the conditions of the deal as reported.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР