Манчестър Юнайтед ще се опита да намери краткосрочно решение на

...
Манчестър Юнайтед ще се опита да намери краткосрочно решение на
Коментари Харесай

Юнайтед търси нападател под наем, Мората е един от вариантите

Манчестър Юнайтед ще се опита да откри краткосрочно решение на трансферния пазар, с което да запълни празнината, която се отвори в състава на Ерик загар Хаг след раздялата с Кристиано Роналдо. Мениджърът на " алените дяволи " призна, че търси нападател, само че съгласно ESPN нидерландецът няма да получи съвсем никакъв бюджет от притежателите за зимни покупки. След сериозната сума, която клубът похарчи през лятото, и поради обстоятелството, че семейство Глейзър желае да продаде Манчестър Юнайтед, Тен Хаг ще би трябвало да се задоволи само с привличане на играчи чартърен през януари. Според ESPN това е повода и за неуспеха с Коди Гакпо, който бе склонен да премине на " Олд Трафорд ", само че в последна сметка клубът по този начин и не е отправил публична оферта за него и това даде късмет на Ливърпул да се възползва и да отмъкне играча на ПСВ.
 Тен Хаг отхвърли коментар за Гакпо и призна, че търси нападател Тен Хаг отхвърли коментар за Гакпо и призна, че търси нападател
В последните часове най-често се загатва името на Алваро Мората, който Манчестър Юнайтед ще се опита да вземе чартърен, ако в Атлетико Мадрид склонят. Жоао Феликс също ще бъде разполагаем за сходен наем, само че той би излязъл много по-скъпо, защото " дюшекчиите " ще желаят за преотстъпването му сериозна сума плюс покриване на заплатата на португалеца. Това значи, че той би излязъл на Юнайтед към 22 милиона за едвам шест месеца. Челси и Нюкасъл също демонстрират интерес към него, тъй че по-вероятно той да се озове в някой от тези два клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР