Манчестър Юнайтед ще гостува на Брайтън в четвъртък вечер в

...
Манчестър Юнайтед ще гостува на Брайтън в четвъртък вечер в
Коментари Харесай

Тен Хаг: Искаме да спечелим всеки мач и всеки турнир, не можем да избираме

Манчестър Юнайтед ще гостува на Брайтън в четвъртък вечер в отсрочен дуел от 28-ия кръг на Премиър лийг. Те построиха забавна история към конфликтите си през тази акция, откакто “чайките ” разрушиха “червените дяволи ” на “Олд Трафорд ” в първия ден на сезона, само че през в края на април функциите се размениха и 20-кратните първенци надвиха трагично след осъществяване на дузпи и доближиха финала за Купата на Англия.

Мениджрът на манчестърци Ерик загар Хаг за следващ път отхвърли да разяснява забележимото израстване на своя отбор, като акцентира, че сходно удовлетворение води до мързел.

“Никога не желая да приказвам по време на сезона за смяната и израстването, тъй като това може да докара до удовлетворение и мързел. Имаме шест мача до края и желаеме да спечелим всеки един от тях. Трябва да имаме цялостен фокус и да съсредоточим всичката си сила в подготовката, тъй като на следващия ден несъмнено ще е борба и ние би трябвало да сме подготвени за нея, с цел да вземем трите точки.

Искаме да спечелим всеки мач, всеки шампионат, в който участваме. Не можем да избираме. Ясно е, че желаеме да се завърнем в Шампионската лига, това е шампионата, за който се борим и сега е единственото нещо, върху което би трябвало да се съсредоточим. Финалът в ФА Къп идва след края на сезона.

Никога не приказвам за разновидности, без значение в позитивен или негативен смисъл. Трябва да сме изцяло фокусирани, да не мечтаем, а да се подобряваме във всеки мач. Да сме положителни не е задоволително, би трябвало да се оправяме по-добре, ” съобщи Тен Хаг.

Нидерландецът не е обезпокоен от това, че от Брайтън най-вероятно ще търсят реванш за скорошното премахване в ФА Къп, като го дефинира като нещо обикновено.

“Това е естествена реакция и мисля, че всеки, който се занимава със спорт на най-високо равнище, знае, че е нормаллно да искаш да отмъстиш, когато си надвит. Те ще имат огромна мотивация да ни победят, само че ние би трябвало да се оправим с това и да покажем повече апетит и предпочитание за победа на следващия ден, ” приключи наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР