Манчестър Юнайтед приема Севиля в първия сблъсък между двата тима

...
Манчестър Юнайтед приема Севиля в първия сблъсък между двата тима
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Севиля, Марсиал заменя Рашфорд

Манчестър Юнайтед приема Севиля в първия конфликт сред двата отбора от четвъртфиналите в Лига Европа. “Червените дяволи ” към този момент завоюваха един трофей за сезона, откакто победиха в Купата на лигата, само че не престават да са гладни за триумфи. От другата страна испанците не вършат най-хубавия си сезон в Ла Лига, само че в последните години завоюваха точно този шампионат цели шест пъти и в никакъв случай не могат да бъдат подценявани в него. 

Мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг не може да разчита на огромната си звезда през тази акция Маркъс Рашфорд, който получи контузия при конфликта с Евертън през уикенда. Нидерландецът залага на Антони Марсиал на върха на офанзивата, откакто френското острие вкара против “карамелите ” след появяването си от скамейката. Той ще бъде подкрепян от Антъни, Джейдън Санчо и Бруно Фернандеш, а положителната вест за англичаните е завръщането на Каземиро в титулярния състав. 

Хосе Луис Мендилибар, който неотдавна застана отпред на андалусийците, прави много промени в своя състав в съпоставяне единайсеторката, която приключи наедно 2:2 като домакини на Селта. Сред титулярите за испанския отбор личат съществени имена като Ерик Ламела, Хесус Навас и Иван Ракитич. Интересен за отбелязване факт е, че на скамейката остава Алекс Телеш, който е в Севиля чартърен точно от Манчестър Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР