Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален сблъсък от турнира

...
Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален сблъсък от турнира
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед приема Бетис в опит да измие позора от мача с Ливърпул

Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален конфликт от шампионата Лига Европа. Срещата на стадион " Олд Трафорд " е довечера от 22:00 часа българско време.

" Червените дяволи " влизат в мача с испанците след изравнена най-тежка загуба в историята си, откакто бяха разрушени от огромния противник Ливърпул с 0:7 като посетител през уикенда. Това бе едвам второ проваляне в последните 23 мача за отбора във всички шампионати и пристигна откакто манчестърци прекъснаха шестгодишна суша без трофей, печелейки Карабао Къп.

Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи на конференцията преди срещата, че тимът му би трябвало да се вдигне, както го направи и при тежките загуби от Брентфорд и градския противник Сити по-рано през акцията, и да поправи бъркотията от неделя. " Червените дяволи " инкасираха шест попадения през второто полувреме, а капитанът Бруно Фернандеш отнесе огромни рецензии. Въпреки това, португалецът ще остане с лентата и в дуела с Бетис.
 Ливърпул - Манчестър Юнайтед 7:0 във Висшата лига
Исторически позор! Ливърпул унищожи Манчестър Юнайтед със 7:0!

" Червените дяволи " се върнаха в действителността

Бетис направи нулево тъждество с първенеца на Испания и Европа Реал (Мадрид) в последния си мач в Ла Лига, като преди този момент записа три следващи победи в шампионата. Съставът на Мануел Пелегрини показва към този момент през сезона, че е рисков противник, като заема пето място в класирането на вътрешния шампионат и е на три точки от четвъртия Реал Сосиедад и на четири от третия Атлетико Мадрид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР