Манчестър Юнайтед има реални шансове да завърши в топ 4,

...
Манчестър Юнайтед има реални шансове да завърши в топ 4,
Коментари Харесай

Бербатов: Юнайтед има всички шансове да завърши в топ 4, но трябва да подобри едно нещо

Манчестър Юнайтед има действителни шансове да приключи в топ 4, макар че преди два дни стъпи изкривено против Саутхамптън и пропусна опцията да излезе на третото място. Това счита някогашният голмайстор на " алените дяволи " Димитър Бербатов,

" Равенството на Юнайтед със Саутхамптън бе разочароващо. Сигурен съм, че щабът и играчите не са по никакъв начин щастливи, че пропуснаха шанса да излязат на третото място, изключително като се има поради, че тяхната централизация ги съобщи. Спечелването на този дуел щеше да улесни задачата им и да трансферира напрежението върху останалите тимове. Класиране в топ 4 обаче към момента е изцяло постижима цел. Позитивното е, че не изгубиха мача и тази точка може да се окаже от решаващо значение в самия завършек на сезона.

Юнайтед постоянно е довършвал противниците си. Срещу Саутхамптън играчите на Оле Гунар Солскяер се пробваха да приключат интригата в мача, само че техните противници играха доста добре. Те пресираха и се опитваха да задържат топката, тъй че заслужават положителни думи. Довършването на противниците и вкарването на повече голове би трябвало да бъде измежду дилемите на Юнайтед за всеки мач. За задачата обаче им е нужна централизация и по-голяма поредност.

Бях част от подобен състав на Юнайтед, който отбелязваше доста късни голове. Когато съм играл против тях, беше същото. Всеки състезател ще ви каже, че е доста мъчително да получиш късен гол. Особено когато преследваш купата, купата или място в топ 4. Мисля, че играчите би трябвало да са се чувствали доста засегнати след мача.

Все още съм уверен, че Юнайтед ще приключи в топ 4, само че не мога да го заявя изрично. Отборът би трябвало да усъвършенства своята централизация. Трябва да са на 100% във всеки мач.Не могат да си разрешат да позволяват ранни голове и да са в ролята на догонващи. Това е Манчестър Юнайтед и противниците би трябвало да са в тази обстановка.

Когато водиш в резултата, съперникът се отваря, а това би основало доста пространства за Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, които могат да употребяват скоростта си и да тероризират бранителите. Все още имат всички шансове. Челси и Лестър позволиха неточности напоследък, тъй че съм убеден, че Юнайтед ще приключи в топ 4 ", разяснява Бербатов. Премиър лийг 35 кръг, понеделник 13 юли  Манчестър Юнайтед 2:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР