Манчестър Юнайтед и Уест Хем Юнайтед играят при в сблъсък

...
Манчестър Юнайтед и Уест Хем Юнайтед играят при в сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед 1:0 Уест Хем, вратарска смяна за гостите

Манчестър Юнайтед и Уест Хем Юнайтед играят при в конфликт от 14-ия кръг на британската Висша лига. Маркъс Рашфорд откри в 38-ата минута. Срещата на стадион „ Олд Трафорд “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Червените дяволи “ приключиха наедно в гостуването на Челси в предишния кръг и ще желаят да се върнат на победния път. Тимът на Ерик загар Хаг заема шестата позиция преди този мач с 20 точки.

„ Чуковете “ пък се оправиха с Борнемут предходната седмица и имат 14 точки в актива си, което им отрежда 12-ото място.

/ /

В началните минути чисти голови обстановки липсваха, само че и двата тима опитваха да провеждат офанзиви. При една от тях, в седмата минута, Кристиан Ериксен даде превъзходен пас зад отбраната на Уест Хем за Антъни Еланга, който влезе в наказателното поле, само че под натиска на Курт Зума не съумя да нанесе добър изстрел.

В 15-ата минута Кристиано Роналдо получи в половината на гостите и стреля от отдалеченост, само че в ръцете на вратаря Лукаш Фабиански.

Секунди по-късно Маркъс Рашфорд пресече пас в половината на „ чуковете “, напредна отляво на скорост, влезе в наказателното поле и шутира, само че бе блокиран, а топката кацна от външната страна на мрежата и последва ъглов удар.

Малко по-късно Диого Далот центрира отдясно в пеналтерията, където Рашфорд се извиси и стреля с глава, само че Фабиански беше на своето място и улови.

В идващите минути „ чуковете “ изнесоха играта в по-предни позиции, само че по този начин и не стигаха до рискове пред вратата на Давид Де Хеа, който трябваше да се намесва само след удар на Джаред Боуен в наказателното поле на добра позиция, само че след това беше отсъдена и засада.

Така се стигна до 38-ата минута, когато Юнайтед поведе в резултата. Далот извърши странично мятане отдясно по офанзивата за Ериксен, който направи двойно с Бруно Фернандеш и по-късно центрира съвършено в наказателното поле, а на далечната греда Тило Керер изпусна Рашфорд, който с глава заби топката във вратата на Фабиански – 1:0. Това бе и гол № това бе гол номер 100 за англичанина с  " алените дяволи ".

100 - Marcus Rashford has become the 22nd player to score 100 goals for, and the first player to reach this milestone for the club since Wayne Rooney in 2009. Centurion.
— OptaJoe (@OptaJoe)
A goal to the good at the break, thanks to 's header! ✅ ||
— Manchester United (@ManUtd)
LIVE |

1:0 Маркъс Рашфорд 38'

Висша лига, 14-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

The United team is in!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР