Манчестър Юнайтед готви свирепа чистка през лятото, като на пазара

...
Манчестър Юнайтед готви свирепа чистка през лятото, като на пазара
Коментари Харесай

Тен Хаг поставя над дузина играчи за продан през лятото

Манчестър Юнайтед готви свирепа чистка през лятото, като на пазара ще бъдат изкарани цели 17 футболисти. Идеята е Ерик Тен Хаг да продължи да развива плана по своите визии.

Снощи " Червените дяволи " отпаднаха от Лига Европа, откакто бяха надиграни с 0:3 от Севиля след безумни неточности на част от играчите. На " Олд Трафорд " са подготвени да последват образеца на градския си противник Манчестър Сити, който през предишното лято притегли Ерлинг Халанд, Калвин Филипс и Мануел Аканджи и все пак беше на плюс с близо 20 млн. паунда поради продажбата на играчи като Рахийм Стърлинг, Габриел Жезус, Олександър Зинченко и друго.

Според " Дейли Мейл " Юнайтед ще сложи на пазара Хари Магуайър, Виктор Линдельоф, Скот МакТоминей, Фред, Дони ван де Беек, Антъни Марсиал и Аарън Уан-Бисака. В листата сигурно има и други имена. Очаква се развиване и към бъдещето на Давид де Хеа, чийто контракт изтича през лятото. В момента вратарят получава по 375 хиляди паунда на седмица, а от Юнайтед не имат намерение да дават повече тази заплата.

" Червените дяволи " ще чакат предложения и за играчи, които са дадени чартърен. Такива са Ерик Байли и Алекс Телес. С неразбираемо бъдеще са още Брендън Уилямс, Антъни Еланга, Фил Джоунс, Аксел Туанзебе, Дийн Хендерсън и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР