Манчестър Юнайтед гостува на Нотингам в мач от 31-ия кръг

...
Манчестър Юнайтед гостува на Нотингам в мач от 31-ия кръг
Коментари Харесай

Нотингам - Манчестър Юнайтед, Тен Хаг прави три промени

Манчестър Юнайтед гостува на Нотингам в мач от 31-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи ” ще търсят трета поредна победа в шампионата, с която да вземат преднина пред съперниците от Нюкасъл и Тотнъм, който изгубиха във вчерашния ден, в битката за зона Шампионска лига.

Домакините пък са в доста отрицателна серия и имат единствено един хикс и четири загуби в последните пет дуела в шампионата. Те заемат първото място тъкмо под чертата и също ще се стремят да вземат трите точки в битката си да останат в Премиър лийг.

Мениджърът на гостите Ерик загар Хаг прави три промени в своя състав по отношение на тези, които започнаха от първата минута против Севиля. Капитанът Хари Магуайър и Виктор Линдельоф заемат местата в центъра на защитата, откакто титулярите в тази зона Рафаел Варан и Лисандро Мартинес получиха контузия против испанците преди няколко дни. Диого Далот, който в последните години главно играе на десния фланг, през днешния ден ще е отляво, където заменя Тайлър Маласия след грешките на нидерладенца в последния мач.

Стив Купър прави четири промени измежду своите титуляри по отношение на титулярите при загубата против Астън Вила преди седмица. Ренан Лоди, Ремо Фройлер, Скот Маккена и Тайуо Ауоний заемат местата на Джонджо Шелви, Джо Уоръл, Хари Тофоло и Шейку Куяте.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР