Манчестър Юнайтед е един от двата клуба от Висшата лига,

...
Манчестър Юнайтед е един от двата клуба от Висшата лига,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед сред кандидатите за мексиканската звезда на Наполи

Манчестър Юнайтед е един от двата клуба от Висшата лига, които се интересуват футболиста на Наполи Ървинг Лозано. 27-годишният мексикански национал мина в Серия А от ПСВ Айндховен през 2019-а година и от този момент означи 20 гола в 95 мача.

Първоначално той беше свързван с трансфер в Англия още по време на престоя си в Нидерландия. Евертън обмисляше да вземе крилото, когато Карло Анчелоти беше отпред на „ карамелите “. Двамата работеха дружно точно на стадион „ Диего Армандо Марадона “.

Сега „ Sun “ написа, че Евертън продължава да демонстрира интерес към Лозано, макар че в този момент отпред е Франк Лампард. Бившият сътрудник на Лозано, Алесандро Монфрекола, твърди, че и „ карамелите “, и Юнайтед могат да подпишат с мексиканеца идващото лято.

„ Следващия юни Лозано ще напусне, съгласно мен. Въпреки че е благополучен тук, той в никакъв случай не е крил, че се стреми да играе в топ британски клуб, макар че в този момент евентуално осъзнава, че самият Наполи е топ клуб. Той в никакъв случай не е крил, че обича Барселона и Реал Мадрид, само че в случай че Анчелоти не се влюби още веднъж в него, няма по какъв начин да стане “, съобщи Монфрекола пред „ Gonfia la Rete “.

„ Мисля, че той може да отиде в Манчестър Юнайтед или Евертън. Това не изключва други британски тимове също да влязат в конкуренцията за подписа му. Моята персонална прогноза е, че той ще напусне през юни, само че сега е доста благополучен тук “, добави той.

Hirving Lozano 'linked with Prem move' after Napoli star’s ex-agent confirms interest
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР