Манчестър Юнайтед, Челси и Барселона са прегорявали за Софиан Амрабат

...
Манчестър Юнайтед, Челси и Барселона са прегорявали за Софиан Амрабат
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед, Челси и Барселона са преговаряли за Софиан Амрабат

Манчестър Юнайтед, Челси и Барселона са прегорявали за Софиан Амрабат по време на зимния трансферен прозорец, разкри братът на халфа на Фиорентина. 26-годишният полузащитник е в италианския отбор от 2020 година. Той има 37 мача за клуба през сегашния сезон. Софиан Амрабат доближи до полуфиналите на последното Световно състезание като част от националния тим на Мароко, като с представянето си в Катар той притегли вниманието на много клубове. 

" Мога да посоча три клуба, които демонстрираха сериозен интерес в последните дни на трансферния интервал през зимата. Манчестър Юнайтед се появи през последните два дни. Искаха да го вземат чартърен с алтернатива за закупуване, само че Фиорентина отхвърли. Барселона също се появи два-три дни преди затварянето на трансферния пазар с оферта за преотстъпване, само че заради финансови проблеми не съумя да обезпечи наложителна алтернатива за откупуване. Третият клуб беше Челси ", съобщи Нордин Амрабат пред VoetbalPrimeur. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР