Манчестър Сити спечели с 1:0 като гост на Лестър в

...
Манчестър Сити спечели с 1:0 като гост на Лестър в
Коментари Харесай

Манчестър Сити се измъчи без Халанд, но взе трите точки от лисиците

Манчестър Сити завоюва с 1:0 като посетител на Лестър в мач от британската Висша лига. Единственото попадение за " жителите " бе дело на Кевин де Бройне. Ерлинг Халанд не попадна в състава, само че и без него Сити взеха трите точки и върха в шампионата.

" Гражданите " започнаха мощно, още първоначално Родри стреля с глава, само че вратаря на " лисиците " се намеси ужасно. В 17-ата минута Уорд трябваше да прави по-сериозно избавяне след удар на Бернардо Силва.

В един от редките случаи, в които Лестър мина центъра, можеше да открие резултата. Варди изведе Барнс, който проби чудесно и стреля от дребен ъгъл, като Едерсон се оправи. Тимът на Гуардиола имаше съществено преимущество, само че чистите голови положения не бяха доста. В 36-ата минута Барнс отново проби, само че стреля над вратата.

Единственото попадение падна при започване на второто полувреме. В 49-ата минута Кевин де Бройне извърши ужасно директен свободен удар, топката срещна гредата и попадна в мрежата. Никакъв късмет за стража на Лестър.

В 54-та минута Юри Тилеманс имаше късмет да стреля, той опита шанса си от границата на наказателното поле, само че ударът бе избавен. В края на дуела " лисицте " се разиграха, само че не сътвориха нещо рисково. Първо през 86-та минута Патсон Дака съумя да стреля с глава, само че топката попадна в средата на вратата, където чакаше Едерсон. В 92-та минута Джеймс Мадисън съумя да покаже страхотната си техника, завъртя се и изпрати ужасно центриране в наказателното поле на Сити, само че там топката бе изчистена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР