Манчестър Сити направи нова крачка към спечелване на титлата във

...
Манчестър Сити направи нова крачка към спечелване на титлата във
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Изиграхме изключителен мач

Манчестър Сити направи нова крачка към продобиване на купата във Висшата лига на Англия. В мач от 35-ия кръг първенците победиха с 2:1 вкъщи Лийдс, който е заплашен от изпадане. Мениджърът на отбора Пеп Гуардола беше удовлетворен от триумфа.

" Изиграхме извънреден мач ", сподели Гуардиола пред ББС.

" Притежанието ни на топката беше в действителност положително. Първото полувреме беше извънредно. Може би не бяхме толкоз нападателни, колкото би трябвало. Второто полувреме...  не би трябвало да забравяме, че това са три мача в границите на шест дни и има много психическо напрежение. В края мачът може да завърши с дузпа. Но те вкарваха и ние трябваше да страдаме. Но ние играхме в действителност, в действителност добре ", добави мениджърът.

В 84-ата минута Гюндоган пропусна дузпа, стреляйки в гредата от бялата точка. Гуардиола искаше Ерлинг Холанд да извърши дузпата, като извика: " Ти вземи топката ", само че Гюндоган се зае с осъществяването и изпусна.

" Това демонстрира какъв брой благ и великодушен е Ерлинг. Ако е 4:0 при оставащи 10 минути минути, добре. Но при 2:0? Ерлинг е най-хубавият реализатор на дузпи сега, тъй че той трябваше да я извърши ", разяснява испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР