Манчестър Сити и Ливърпул се изправят един срещу друг днес

...
Манчестър Сити и Ливърпул се изправят един срещу друг днес
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Ливърпул в сблъсък в тежка категория за Купата на лигата

Манчестър Сити и Ливърпул се изправят един против различен през днешния ден в мач от осминафиналната фаза на Купата на лигата. Срещата е с начален час 22:00 и може да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Гражданите " ще преследват нов успех в Карабао къп, само че ще би трябвало да отстранят сегашният победител в шампионата. Пеп Гуардиола не заяви за проблеми с контузени футболисти, само че се чака да даде отмора на някои от играчите, които участваха на Световното състезание. Ерлинг Халанд е подготвен за игра и се допуска, че ще е титуляр. Преди паузата за Мондиала в Катар Манчестър Сити позволи изненадваща загуба като хазаин от Брентфорд и в този момент ще преследва наложителна победа над именития си противник.

Ливърпул изпитва компликации от началото на сезона и може би най-голямото затруднение за него е точно посещение на " Етихад ", въпреки и в шампионата за Купата на лигата. Значителна част от футболистите на Юрген Клоп не взеха присъединяване на Световното състезание и той ще може да разчита на задоволително първокласен състав в срещата с Манчестър Сити. Диого Жота, Луис Диас и Артур Мело лекуват дълготрайни контузии и няма да са на линия за конфликта.

Срещата сред Манчестър Сити и Ливърпул дава обещание да е извънредно забавна, а шоуто е обезпечено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР