Манчестър Сити е категоричният фаворит да спечели настоящото издание на

...
Манчестър Сити е категоричният фаворит да спечели настоящото издание на
Коментари Харесай

Манчестър Сити фаворит да спечели Шампионската лига

Манчестър Сити е безапелационният любимец да завоюва актуалното издание на най-комерсиалния европейски клубен футболен шампионат – Шампионската лига. Това най-малко сочат данните на водещите български и международни букмейкърски къщи, както и догатките на експертите в тази област. До края на груповата фаза в конкуренцията остава единствено един кръг, само че жителите към този момент си осигуриха класиране за пролетните елиминации. Жребият за 1/8-финалите в шампионата ще се тегли на 13 декември, а шампионатът ще се възобнови през пролетта – първите мачове ще бъдат 15/16 февруари 2022 година.
Манчестър Сити получава най-високо доверие от букмейкърските компании и изпреварва съществено главните си съперници. Ако извършите , вие също може да се доверите на крайния триумф на възпитаниците на Хосеп Гуардиола. Българският букмейкър също фаворизира британския представител за продобиване на най-ценното отличие в европейския клубен футбол. Ставката Манчестър Сити да победи варира към 3.95 – 4.00. Останалите български и европейски профилирани уеб сайтове за залози също дават сходни коефициенти. Ако в последна сметка прогнозите им се оправдаят, Манчестър Сити за първи път ще завоюва Шампионската лига в своята история. Отборът бе доста близо да го стори и през актуалната 2021 година, откакто се класира за историческия си първи край. В разногласието за оценката обаче Сити загуби от различен британски представител – Челси, с 0:1. Така тимът от Манчестър за първи път се размина с най-голямата си цел.
Въпреки че Челси е актуалният притежател на трофея в Шампионската лига,
букмейкърите не имат вяра тимът да повтори триумфа си. Абсолютно всички слагат „ сините “ от Лондон едвам на пето място като опция да завоюват още веднъж шампионата. Така в главен съперник за шампионското отличие се трансформира безконечният Байерн Мюнхен. Манчестър Сити получава коефициент 3.95, а баварците са оценени с 4.90. Любопитното досега е, че Байерн Мюнхен записа 5 победи в 5-те си мача в групата и е безапелационно на осминафиналите. В последната си среща немският исполин посреща Барселона, който обезверено се нуждае от победа посред Мюнхен, с цел да продължи напред. В противоположен случай ще отпадне още в групите. Именно заради тази причина Барселона бележи историческо проваляне от позиция на упованията на експертите да завоюва Шампионската лига. Ако във всеки един различен сезон досега каталунците са измежду любимците, тази година напълно не е по този начин. Барса е едвам на 10-то място измежду тимовете, които са евентуални спечелили в конкуренцията. Причината е, че тимът изобщо не е сигурен дали ще играе на елиминациите.
След Манчестър Сити и Байерн Мюнхен любимци на букмейкърските уеб сайтове са Ливърпул и ПСЖ. Именно тези два тима бяха забъркани в предходните два финала – през 2019-та и 2020 година. През 2019 година Ливърпул завоюва 6-тата си купа на първенците, откакто на финала победи Тотнъм с 2:0, а през предходната 2020 година Байерн Мюнхен победи в „ пандемичен “ край без аудитория и то през нетрадиционния месец август (финалите всекидневно са през май) против ПСЖ. Коефициентът Ливърпул да завоюва Шампионската лига тази година е 6.20, а за ПСЖ – 6.80. Следва упоменатият Челси на 6-то място като евентуален победител.
След първите Топ 6, които наподобява са изявените любимци, следва сериозна бездна до останалите тимове. Манчестър Юнайтед получава коефициент 16.00, а Реал Мадрид – 17.00. Испанският гранд, който е рекордьор по извоювани купи от този шампионат – цели 13, сходно на безконечния си противник Барселона, не получава изключително огромни очаквания на експертите. Което пък дава късмет на тези от вас, които търсят рискови прогнози, да се възползват от обстановката. Разбира се, има и на пръв взор невъзможни разновидности за спечелили, какъвто е казусът с немския Волфсбург. Ако считате, че може да се случи някакво знамение и „ вълците “ да завоюват шампионата, ще увеличите залога си тъкмо 450 пъти!!!
Имате опция да прогнозирате и кой ще стане голмайстор на конкуренцията през този сезон. До този миг полският нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски има 9 гола, само че толкоз има на сметката си и Себастиан Халер от Аякс. Със 7 попадения е Кристофър Нкунку от Лайпциг. Само преди броени дни футболният свят влезе в изострен спор по отношение на връчването на рекордната 7-ма Златна топка на Лионел Меси, която съгласно мнозина е била изцяло заслужена точно от Роберт Левандовски. Полякът обаче не я получи нито през предходната 2020 година, нито през актуалната. Ако смятате, че той ще стане голмайстор на Шампионската лига, може да заложите за него на коефициент 1.45. И макар че главният му конкурент на този стадий Халер от Аякс има също толкоз голове, той е оценен с едвам 5.20.
Интересно предложение е тим от коя страна ще завоюва шампионата, чийто край е плануван за 28 май 2022 година на стадион „ Газпром Арена “ в Санкт Петербург. Фаворит за тима победител е да бъде от Англия (1.66/1), което значи, че е прекомерно евентуално точно британски тим да завоюва оценката. Защото идващият вид е Германия (Байерн Мюнхен) със ставка 4.90, идва ред на Франция (6.80) и чак тогава Испания (11.00). Топ 5 добавя Италия (17.00).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР