Манчестър Сити е големият фаворит за привличането на , но

...
Манчестър Сити е големият фаворит за привличането на , но
Коментари Харесай

Амбициозният план на Интер за привличането на Лео

Манчестър Сити е огромният любимец за привличането на, само че в не са се отказали. Клубът от “Сан Сиро” има упорит проект, с който в последна сметка да докара мегазвездата. Според “Гадзета дело спорт” президентът на клуба Стивън Жанг е впрегнал старания да събира пари от спонсори в Китай. Общите старания имат за цел да обезпечат нужните средства, с които “нерадзурите” да преборят клуба от Премиър лийг.

Жанг е наследник на мултимилиардера Жанг Дзиндон, който е отпред на Suning Holdings Group - втората най-голяма холдинг компания в Китай за 2018 година Азиатските началници на Интер търсят спонсори за прехвърлянето на Меси, само че за това се нуждаят и от утвърждение на властта в страната, която е известна със прецизния надзор на такива неща.

Италианският клуб изчаква да види дали Меси ще успее да се освободи от контракта си с, което би улеснило договарянията. “Нерадзурите” разчитат на още два свои коза - това, че неотдавна фамилията на Лео си купи къща в региона на града, както и фактът, че налозите на Ботуша са доста по-ниски, което би се харесало на Меси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР