МАНЧЕСТЪР, Англия – Бурята Пиа донесе свирепи ветрове в части

...
МАНЧЕСТЪР, Англия – Бурята Пиа донесе свирепи ветрове в части
Коментари Харесай

Гледайте: Самолети прекратяват ужасяващи кацания в Англия, докато бурята Пиа връхлита Обединеното кралство с пориви от 50-80 мили в час

МАНЧЕСТЪР, Англия – Бурята Пиа донесе свирепи ветрове в елементи от Англия в четвъртък, създавайки безпорядък в някои от летищата в района.

Видео от Саймън Уитакър тъкмо пред летището в Манчестър демонстрира два самолета, които са създали непосилен опит за кацане при пориви напразно от 40-50 mph. Тъй като поривите блъснаха самолетите тъкмо преди да доближат пистата, и двата самолета претърпяха фрапантни съмнения, което накара водачите да прекратят кацането и да създадат нов опит.

ITV оповестява, че 11 полета в последна сметка са били отклонени към други локални летища, макар че не се наложи летището да затваря по време на бурята.

В Болтън мощните ветрове разрушиха витрина на магазин, до момента в който няколко дървета бяха съборени по време на бурята, добави ITV.

Цяла Северна Англия, Северна Ирландия и Шотландия бяха сложени под жълто предизвестие за вятър по време на бурята Пиа в четвъртък.

Поривите доближиха 81 благи в час в Нортъмбърланд и 79 ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР