Мълвата в светските среди носи упорито, че Алекс Богданска има

...
Мълвата в светските среди носи упорито, че Алекс Богданска има
Коментари Харесай

Колкото и да се пъне Даниел Петканов, не може да стигне Алекс Богданска, особено с новия й любовник-милионер

Мълвата в светските среди носи настойчиво, че Алекс Богданска има нов ухажор, освен това милионер. 

След развода си с Даниел Петканов манекенката показва доста по-висок стандарт на живот, което не остава неусетно от феновете й. Вероятно ви е направило усещане, че цяло лято тя не слезе от яхтите, снима се с лъскави коли, включително и чисто ново „ Порше “ и несъмнено, се хвали с дизайнерски облекла и аксесоари за хиляди левове. 

Запознати издават, че всичко това е с помощта на новия й любовник-милионер, който за момента се пази в загадка. 
Времето, в което Алекс Богданска сякаш доста страдаше поради раздялата си с Даниел Петканов от дълго време е отминало. Очевидно си е дала сметка, че няма смисъл да рони сълзи за него и се е върнала назад към живота. 

Запознанството с новия й обичан (и спонсор схваща се) станало около приятелките й. съгласно мълвата той в действителност разполага с изобилно благосъстояние и не стопира да я глези.
При все, че Богданска не печели по никакъв начин зле от работата си като модел и инфлуенсър, методът на живот, който показва е доста по-лъскав спрямо времето преди развода. 

Феновете й се питат кой заплаща за новите облекла, обувки и аксесоари, с които се гизди всяка седмица. При това прави усещане, че те са от най-новите сбирки на първокласните марки и както сами се досещате костват хиляди евро. 

В същото време слуховете за новия й покровител стигнали и до ушите на Даниел Петканов, който съгласно осведомени не може да си откри място от гняв. 
При все, че точно той инициирал раздялата им, в този момент бил малтретиран от ревнивост и не спирал да се чуди дали не е сбъркал, зарязвайки майката на сина си.

Той несъмнено също не се е замонашил, само че дамите, по които върви са много по-семпли от претенциозната Алекс Богданска. 
Припомняме, че двамата се разделиха при започване на годината, а публично се разведоха напролет. 

Отначало тя не спираше да се жалва, че раздялата я е смачкала и е разрушила фантазиите й за щастливо семейство. Дори в този интервал отслабна още 9 кг. и към днешна дата е слаба като вейка. Запознати издават, че около напрежението косата й почнала да капе и страдала от бодърствуване. Неотдавна самата тя показа, че е посещавала психолог, който да я направлява по какъв начин да се оправи със обстановката и да преоткрие себе си.

По-паметливите от вас си спомнят, че това надалеч не е първата им разлъка, само че не може да не отбележим, че този път всичко се случи без шумни кавги. Припомняме, че Алекс Богданска и Даниел Петканов се скараха доста грозно още преди да сключат брак, а мотив за това стана изневярата й с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче стана ясно, че и Петканов не останал по-назад.

Уж след сватбата и двамата зарязаха тези осъществявания, само че пък се появиха други проблеми посред им. Даниел почнал да се потиска съществено от това, че жена му станала по-успешна и надлежно печели повече от него. 
Вероятно си спомняте, че изначало бе назад, само че след присъединяване им във ВИП Брадър обстановката се промени в интерес на Алекс.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР