Мълвата носи, че Димитър Рачков пак се е уредил. От тази

...
Мълвата носи, че Димитър Рачков пак се е уредил.
От тази
Коментари Харесай

Вярна ли е новата гореща клюка за Димитър Рачков?

Мълвата носи, че Димитър Рачков отново се е уредил.

От тази есен новото шоу „ Звездите в нас “ ще замести „ Маскираният артист “, а негов водещ, както евентуално към този момент се досещате ще е комикът Димитър Рачков.

Към момента текат кастинги освен за участници в шоуто, които ще би трябвало да имитират своите обичани музикални звезди, а и за аудитория.



Вероятно си спомняте, че неотдавна Димитър Рачков персонално разгласи, че от есента ще е лице на нов формат, откакто Нова тв взеха решение да спрат шоуто му.

Той обаче не пожела да издаде други детайлности. Предвид, че форматът е нов (до момента е излъчен единствено един сезон във Великобритания) се чака, че продуцентът Маги Халваджиян ще заложи на изпитана тактика при избора на лица.

За никого не е загадка, че Димитър Рачков се радва от години на солидна публика и в този ред на мисли точно той е най-логичният избор за водещ. Още повече да не забравяме обстоятелството, че с Халваджиян са много близки и вървят дружно даже по почивки.

Все още обаче не е ясно дали Рачков още веднъж ще работи с Герасим Георгиев-Геро или ще бъде самичък. Във Англия шоуто е с един водещ, само че не е изключено у нас водещите да са двама.

Освен това е любопитно и кое ще е звездното жури, което ще прави оценка осъществяванията на участниците. На този стадий се спрягат имената на Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Азис, само че по всяка възможност ще има и четвърти член на журито.

Във Англия съставът на журито е бил от двама мъже и две дами.

Прави усещане, че Халваджиян се пробва да се приближи оптимално до английското жури. Един от членовете на журито във Англия бе Адам Ламбърт, който изнася концерти с „ Куин “ след кончината на Фреди Меркюри. В същото време Азис прилича значително на него.

Алекс Раева пък е като Шеридан Смит – известна певица, актриса и тв водеща.

Третият член на журито в истинското издание на формата е Джейсън Манфорд, който също като Ненчо Балабанов е артист, комедиант, тв водещ и артист.

Четвъртият член от английското жури е известната актриса от музикалния спектакъл Бевърли Найт. За момента обаче към момента не е ясно кое ще е лицето, което ще заеме четвъртото място в българското жури.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР