Малцина са семействата, които могат да се похвалят с наличието

...
Малцина са семействата, които могат да се похвалят с наличието
Коментари Харесай

Семейна идилия: Братя Серундоло с първи Мастърс победи в един и същи ден!

Малцина са фамилиите, които могат да се похвалят с съществуването на първокласен състезател, а какво остава за цели двама. Точно подобен е обаче казусът с фамилия Серундоло, където братята Хуан Мануел и Франсиско вървят един до друг към върховете на международния тенис и при започване на сезона дружно откриха място в топ 100 на ранглистата. Всъщност може да се каже, че кариерите им до момента вървят като скачени съдове, тъй като и двамата имат по един доближат край на равнище ATP, който е реализиран в родната за тях Аржентина и датира от февруари 2021-а година.

Днес пък двамата братя продължиха да пишат дружно история на корта, откакто записаха дебютните си победи е съществена скица на сериите " Мастърс ". Въпросните събития се разиграха единствено в границите на няколко часа, откакто в началото Франсиско се оправи със съпротивата на Талон Грийкспор и по този метод записа първата си победа на твърда настилка в професионалния Тур. По-големият брат надви над съперника си в трисетова борба, като като че ли към този момент тотално стопира стремежа на нидерландеца, чийто мощни игри наскоро го бяха извели до серия от 29 следващи извоювани мача, само че към този момент няма и помен от най-високото равнище на международния номер 57.

Хуан Мануел също отбрани почтено фамилната чест, въпреки че беше считан за корав новобранец в срещата си с Душан Лайович. Сръбският деец разполагаше с цялостното доверие на букмейкърите, имайки поради фиаското на неговия противник в предходните му два шампионата, на които южноамериканецът не можа да завоюва сумарно повече от три гейма. Този път обаче 21-годишният тенисист сподели най-хубавото от себе си, с цел да направи цялостно щастието на семейство Серундоло.

Самият Франсиско побърза да означи паметния миг в обществените медии, признавайки по какъв начин в никакъв случай няма да не помни миналото денонощие. Сега на него му следва дуел с коравия локален представител Райли Опелка, до момента в който неговият брат ще премери сили със самия Матео Беретини.

Triunfos de los hermanos Cerúndolo en el

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР