Малко вероятно е Берлин да организира фен зона на традиционното

...
Малко вероятно е Берлин да организира фен зона на традиционното
Коментари Харесай

Берлин вероятно няма да има фензона по време на световното първенство в Катар

Малко евентуално е Берлин да провежда почитател зона на обичайното място пред Бранденбургска врата по време на международното състезание по футбол в Катар. Това оповестява ДПА, цитирайки държавен представител.

Традиционно на огромни футболни шампионати се провежда място за почитателите на националния тим на Германия, които да гледат срещите дружно.

Говорител на Сенатския отдел на Берлин за околната среда, подвижността и отбраната на климата сподели, че частен уредник е отдръпнал заявката си за фензона. Причината е сигурността към пандемията от ковид.

Фензоната към Бранденбургската врата нормално включва щандове за храна, сцена и екрани за лъчение на мачовете. Тя притегли стотици хиляди почитатели на предходни шампионати. През лятото на 2006 година, когато Германия беше хазаин на международното състезание, към 9 милиона почитатели участваха в продължение на четири седмици.

Световното състезание в Катар е първото, което ще се играе през зимата. е на 20 ноември, а финалът е плануван за 18 декември.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР