Малко след 21:30 ч. на летище „Враждебна“ кацна военния самолет

...
Малко след 21:30 ч. на летище „Враждебна“ кацна военния самолет
Коментари Харесай

Самолетът с двамата български студенти от Ухан кацна на летище Враждебна


Малко след 21:30 ч. на летище „ Враждебна “ кацна военния аероплан "Спартан " с двамата български студенти, които желаеха да бъдат евакуирани от китайския град Ухан, оповестиха от Министерство на външните работи.

Те излетяха по-рано от Франция с военно-транспортния аероплан „ Спартан “ и бяха съпроводени по време на полета от екип на Военно-медицинска академия.

Сънародниците ни ще останат под карантина във ВМА. Предстои да бъдат превозени до ВМА с коли за спешна помощ, където ще им създадат проучвания за съществуването на ковид и ще останат под карантина в болничното заведение две седмици.

Днес следобяд българите дойдоха от Ухан в град Истр, Франция, на борда на френски аероплан, с който в границите на общоевропейска интервенция от Ухан бяха изведени 251 души от разнообразни националности.

Самолет с евакуирани от Китай, измежду които българин, кацна в Германия

Министерството на външните работи посредством посолствата ни в Пекин и Париж, както и Генералното ни консулство в Шанхай, спомага за заминаването на българските жители от Китай и за сполучливото им идване в България.

Общоевропейската интервенция по улеснение на задгранични жители, в това число и българските, да изоставен Ухан бе проведена от Франция в съдействие с управляващите на Китай.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР