Малко преди Световния мобилен конгрес, на отделно събитие, към което

...
Малко преди Световния мобилен конгрес, на отделно събитие, към което
Коментари Харесай

HMD разкри какво ще прави оттук нататък малко преди MWC 2024

Малко преди Световния мобилен конгрес, на настрана събитие, към което меко казано имаше огромен интерес, HMD показа новата си тактика за бъдещото развиване на компанията. Като част от своята еволюция тя ще продължи да се стреми да прави телефони. Те ще са налични, красиви, мечтани и могат да се ремонтират. Компанията ще предлага това, от което се нуждаят потребителите, без да вършат огромни разноски. Това значи, че ще основава улесняващи живота устройства. С тях хората ще посрещат софтуерни провокации като електронните боклуци и цифровата отмалялост.

Производителите на телефоните Nokia от 2016 година насам ще основават нови истински устройства с марката HMD, ще продължат да продават телефони Nokia и ще работят с забавни, добре познати на потребителите сътрудници, като част от своята мултибранд тактика.

Жан-Франсоа Барил, съосновател, ръководител и основен изпълнителен шеф на HMD

„ През седемгодишното ни пътешестване съдействието и поддръжката ни разрешиха да реализираме доста. И имаме проекти да създадем още повече, до момента в който представяме на света новата HMD. Искаме да бъдем катализатор на позитивна и печеливша смяна, като възприемем мултибранд тактика: разработване на нови истински устройства HMD, основаване на телефони Nokia и съдействие с добре познати световни сътрудници. “

Успешна промяна

За пръв път в историята мобилният пазар означи спад две следващи години. Случва се при сложни стопански условия. HMD обаче се опълчва на наклонността с помощта на огромния си план за промяна. Той разреши доста възстановяване на оперативната доходност на годишна база през 2023 година. Успехът се дължи на свежото и пламенно управление. Също по този начин на острия фокус върху тактиката, гъвкавостта и усъвършенстваното поддържане на ниски разноски.

Използване на устройства с алтернатива за домакински ремонт

Електронните боклуци са един от най-важните проблеми за производителите и потребителите на техника. HMD създава телефони, които освен притеглят погледите, само че и се стремят да бъдат по-щадящи за планетата и банковата ви сметка. Компанията основава устройства, които могат да бъдат ремонтирани и печелят награди. Nokia G22 е измежду отличените нови изобретения от списание TIME за 2023 година Компанията прави телефони, които устоят по-дълго. HMD уголемява границите, с цел да направи опцията за корекция налична за всички.

Средно 66% от хората в Обединеното кралство сега живеят със строшен екран? В Европа, Австралия и Нова Зеландия поправимите устройства съставляват 1:4 от продажбите на смарт телефони от HMD през 2023 година

През тази година чакаме това съответствие да нарасне до 3:4 устройства в Европа, Австралия и Нова зеландия. Половината от смарт телефон устройствата, които HMD продава ще бъдат поправими в домашни условия.

„ Това лято опцията за корекция на HMD минава на последващо равнище. Компанията понижава броя на стъпките, нужни за замяна на екрана.

„ Можете да кажете довиждане на изоставянето на телефона заради строшен екран и да се включите в придвижването „ FIY “ („ Поправи си самичък “).Това лято опцията за корекция на HMD минава на последващо равнище. “

Джеймс Робинсън, вицепрезидент на HMD за Европа, Северна и Южна Америка и „ Корпоративни клиенти “

„ Преди една година представихме първия си телефон, който може да се ремонтира, и получихме огромен отзив. След 12 месеца сме решени да продължим да разширяваме границите, с цел да променим образа на самопоправката на мобилни устройства. Тъй като от ден на ден хора търсят лесни за домакински ремонт устройства, с цел да могат да запазят телефона си по-дълго – и да си спестят неприятности или забавяния, когато са нужни ремонти – ние сме разчувствани да създадем този развой допустимо най-лесен, започвайки от това лято. “

Умишлено оставят доста на въображението

HMD се занимава с човешките нововъведения. Това значи всекидневно скъпите цифрови принадлежности да станат по-достъпни за всеобщия консуматор в международен мащаб. Независимо дали става дума за въвеждане на нови благоприятни условия за заплащане в телефонните апарати или за прибавяне на благоприятни условия за микрофинансиране в смарт телефоните, HMD към този момент има традиция да създава нововъведения с задача, насочена към хората.

Това лято компанията ще пусне на пазара смарт телефон, който е платформа за нововъведения и прави технологиите по-достъпни за повече общности по света.

На HMD.com към този момент е налична първата версия на инструментариум за разработчици и компании, която съдържа файлове за планиране и информация за консолидиране на програмен продукт.

Компанията приема отворените нововъведения, като подсигурява, че хората и предприятията могат да разширят опциите на своя телефон, с цел да дава отговор на техните потребности.

„ Искаме да подкрепим творчеството на доста хора – което е скок оттатък това, което можем да реализираме независимо. Потенциалът е безконечен – да вземем за пример панел с съвременен дизайн или подобен с спомагателна батерия, терминал за разплащане, баркод скенери или даже портативно, обвързвано здравно съоръжение – това в действителност е празно платно за творчество “, декларират от HMD.

Мултибранд – предстоящото и непредвиденото

Като Human Mobile Devices, HMD има за цел да дефинира по нов метод времето, прекарано пред екрана, да насърчи опцията за корекция и да сътвори значими партньорства като част от своята мултибранд визия за бъдещето. Ще продължим да виждаме телефони Nokia и през лятото можем да чакаме завръщането на един емблематичен телефон. Тази година ще забележим и звезден състав от вълнуващи нови марки, които ще си партнират с HMD.

Ларс Силбербауер, основен действен шеф на HMD

„ Нашият ангажимент към нововъведенията, ориентирани към хората, подтиква разширението ни, разкривайки нови вероятности за нас и нашите сътрудници, и е движеща мощ за използването на мултибранд тактика. Гордеем се и сме разчувствани от разширението на взаимните ни старания с динамични нови сътрудници като Mattel. имат задача да приковат вниманието с нов флип телефон, който ще се появи това лято “.

И като приказваме за това… 

Здравей, Барби! 

При навлизането в нови партньорства HMD ще се управлява от своите съществени полезности и ще търси съдействия, които са в унисон с нейната задача. В тази връзка компанията разгласи новаторското си партньорство с Mattel и с паметната кукла Барби, което цели не просто да притегли вниманието, а и да даде опция за същинско свързване сред младежите, като им обезпечи успокоение и на фона на цифровия „ звук “ и разпръскване от смарт телефоните.

Барби флипфонът ще се появи на пазара през лятото на 2024 година Обещавайки жанр, носталгия и по този начин нужния цифров детокс, този ретро телефон ще се появи като нов воин в сюжета на смарт телефон културата и ще бъде най-горещият аксесоар през лятото.

Ръководителят на отдел „ Потребителски артикули, издателска активност и LBE “ в Mattel за Европа, Близкия Изток и Африка, Рут Енрикес, съобщи: „ В основата на Mattel са дизайнът и нововъведенията и новото ни съдействие е още една стъпка напред в тази посока. Пускането на Барби x HMD дава обещание да бъде трогателен миг за почитателите на Барби от всички възрасти, по тази причина нямаме самообладание да го представим на света на Световния мобилен конгрес. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР