Малко повече от 16 000 души вече закупиха своите билети

...
Малко повече от 16 000 души вече закупиха своите билети
Коментари Харесай

Над 16 хиляди билета са продадени за финала на Купата

Малко повече от 16 000 души към този момент закупиха своите билети за финалния мач на шампионата за Купата на България. В понеделник и вторник от 11 до 19 часа ще работи и касата пред стадион “Васил Левски ” /ул. “Гурко ”/, както и цялата система на Eventim в страната.

Двубоят Ботев Пд – Локомотив Пд е разгласен за “рисков ”, което значи, че в деня на мача /15 май 2019 г./ няма да се провадават билети на касите на Националния стадион. Надяваме се, че всички искащи да посетят финала ще се възползват в точния момент от основана организация за разпространяване на билети.

“БПФЛ изрича своята признателност за огромната съпричастност към организацията на дуела на управленията на Ботев /Пловдив/ и Локомотив /Пловдив/, Община Пловдив и Областната администрация на града, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР – Пловдив. Призоваваме последователите на тимовете към толерантно държание в деня на мача и по време на самия край. Нека всеки поддържа обичания си клуб с ангажираност към историческия темперамент на спортното събитие за град Пловдив и шампионата за Купата на България ”, се споделя с изказване на БПФЛ. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР