Малко по-рано той съобщи за осем ранени. Има щети по жилищни

...
Малко по-рано той съобщи за осем ранени.
Има щети по жилищни
Коментари Харесай

Двама убити и осем ранени при ракетна атака по Одеса

Малко по-рано той заяви за осем ранени.

Има вреди по жилищни здания и гражданска инфраструктура. Представители на отрасловите служби са изпратени на мястото на ракетния удар, добави Кипер.

Регионалните управляващи предизвестяват локалните поданици да реагират навреме на сигналите за въздушна паника.

Българите в Одеска област наброяват над 150 000 души и са трети по бройка съгласно формалното броене в Украйна през 2001 година

В самия град Одеса живеят към 50-60 хиляди българи. Най-голямото плътно българско население е концентрирано в Болградски, Измаилски и Белгородднестровски регион.

По-рано във вторник съветското министерство на защитата заяви, че силите му не престават да напредват на фронта в Украйна, като превзеха едно село в Донецка област - Семьоновка, реализираха по-добри позиции в Харковска област и отблъснаха редица украински офанзиви.

Русия управлява към 18 % от територията на Украйна - в източната и южната част на страната - и реализира прогрес след неуспеха на украинската контраатака предходната година. През февруари Русия съумя да превземе значимия град Авдеевка в източната Донецка област и през последните дни нейните сили напредват в региона.

Москва заяви и за провали на украинските войски в региона на Синковка в Харковска област и в редица други точки по продължение на фронтовата линия, като отбелязва, че съветските сили са нанесли удари по украински безпилотни летателни апарати.

Генералният щаб на Украйна заяви на собствен ред, че украинските войски са отблъснали противников офанзиви в региона на Семьоновка, както и редица други съветски набези.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР