Малкият Благойчо, плод от връзката на Златка Райкова и Благо

...
Малкият Благойчо, плод от връзката на Златка Райкова и Благо
Коментари Харесай

Благой низвергнат: Златка Райкова го изхвърли от рождения ден на сина им

Малкият Благойчо, плод от връзката на Златка Райкова и Благо Джизъса, стана на 4

С охолно детско празненство плеймейтката означи рождения ден на мъника. Момченцето грееше на тържеството, като то напълно бе поето от младоженците-Златка и Карен.

Но на празненството Златка ясно и изрично сподели, че бащата на сина й не е мечтан на празненството. Тя към момента не може да преодолее яростта си към екс футболиста, че я заряза с дребния им наследник и въобще не се грижи за него.

Благой Георгиев обаче откри метод да даде подаръка на малчугана и това „ загрижения “ баща направи на улицата. Като не не помни да се щракне за доказателство, че въпреки всичко нещо прави за детето си.

Но пък фотографията от улицата втрещи мнозина. От което стана ясно като в бял ден, че Джизъса не е мечтан и не е позволен на купона на дребния Благойчо.

Въпреки че нещата наподобяват тягостни, Русата Златка има своето опрощение за неловката обстановка.

„ То доста е елементарно по този начин, от рожден ден на рожден ден. А кой се грижи непрестанно за детето, когато е болен, когато има потребност от какво ли не.Този някой не е баща му и аз ще се държа с него по този начин, както той постъпва със сина си “, не отстъпва Русата Златка.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР