Алек Младенов ще се окаже най-мразения ерген от всички Третият сезон

...
Алек Младенов ще се окаже най-мразения ерген от всички
Третият сезон
Коментари Харесай

Определиха Алек от третия пол: Мъж без т@пки, зависим от маминка!

Алек Младенов ще се окаже най-мразения ерген от всички

Третият сезон на риалито разруши всички показа за мъжкарство, чест, героизъм и дадена дума. Всичко това, вкупом, го няма в предприемача Алек Младенов.

На финала Алек, за който момите водиха свиреп борби, остави в невидение двете финалистки-Магдалена Томова и Надежда Вишева.

И до момента в който те градяха въздушни кули по какъв начин добре ще си живеят с него, по какъв начин ще извървят пътя си дружно,  ще се опознават и  усъвършенстват, какъв благородник и популярен човек е той, оказа се че Алек е мъж без т@пки. Направо дребосъче от третия пол, на всичкото от горната страна мамино синче.

И откакто не избра никоя от двете претендентки той бе спретнат от мама, която се оказа властна жена, намерила недостатъци и на двете моми, като ги жигосах за извънредно недостойни за нейното синче.

Заради което известни персони, артисти, чалгарки, плеймейтки и актьори, както и почитатели, попиляха Алек с мощен отрицателен хейт. А зевзеци заляха обществените мрежи с подигравателни мемета поради немъжкарското му държание.

Въпреки всенародната „ любов “ той умерено се появи в студиото на Би Ти Ви и сподели безкрайна улегналост, като ловко парира нападателната вълна против себе си и маминка.

„ Имах лична тактика,затова изкарах до финала. Но истината е, че никое от девойките не съумя да ме допре “, безочливо съобщи ергена. Но това не му попречи, като машина, да нацелува съвсем всички моми във формата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР