Малките бензиностанции повишиха цените на горивата, показват данните на сайта

...
Малките бензиностанции повишиха цените на горивата, показват данните на сайта
Коментари Харесай

Малките бензиностанции вдигнаха цените

Малките бензиностанции покачиха цените на горивата, демонстрират данните на уеб страницата fuelo.net. Само за ден някои от тях покачиха цената на дизела с 6 стотинки, а на пропан-бутана със 7 стотинки за литър.

Масово нарастването е с от 1 до 3 стотинки, като най-често нагоре е цената на дизела. Днес цената на бензина А95 варира от 2,61 лв. за литър до 2,81 лв. за литър на другите бензиностанции в страната, като на единични обекти в дребни обитаеми места цената минава даже 3 лв..

Само за седмица цената на най-масовия бензин се е повишила с 4 стотинки, а за месец с 18 стотинки на литър или с близо 7 на 100.

Живодар Терзиев: Повишението на цените на горивата не е обвързвано със сезона

Цените на пропан бутана се движат през днешния ден от 1,03 лв. за литър до 1,35 лева, като и тук на обособени обекти стигат до 1,44 лв. за литър. За последната седмица цената на пропан бутана е скочила с 2 стотинки, а за месец – с 28 стотинки или с близо 32 на 100., като наклонността е нарастването да продължи.
 istock istock
При дизела цените потеглят от 2,50 лева за литър и стигат до 3 лв. за литър. С 4 стотинки по-скъпо заплащат водачите, каращи дизелови коли през последната седмица. За месец цената на дизеловото гориво се е повишила с 26 стотинки или с над 10 на 100.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР