Малина ЕдреваКомедия би била липсата на политическа култура, ако не

...
Малина ЕдреваКомедия би била липсата на политическа култура, ако не
Коментари Харесай

Колкото по-бързо „Спаси София“ осмислят ролята си, отговаряща на реалността, толкова по-малко щети ще нанесат на столицата


Малина Едрева

Комедия би била неналичието на политическа просвета, в случай че не тежи върху и поврежда виталната система на града.
“Няма ляво-няма дясно, има качествени и некачествени поправки на тротоари ” или “над мен няма централа и никой не ми дърпа конците ” - тезите на Борис Бонев(СС) от тази заран по Българска национална телевизия.
Политическата просветеност е част от културата. Уменията за водене на работни срещи и договаряния, реализиране на цели, реалистичност. Г-н Бонев продължава да дължи опрощение за попиляната персонално от него сила на близо 30 000 подръжници на изборите през 2019 година, когато поради същото блаженство и самодостатъчност остави симпатизантите си с едно само място в Столичния общински съвет за цялостен мандат. От няколко дни чуваме представителите на Секретен сътрудник - “ГЕРБ може да взе участие в решения, само че не и в ръководството ”. Колкото по-бързо Секретен сътрудник осмислят ролята си, отговаряща на действителността, толкоз по-малко вреди ще нанесат на града.

Партиите носят отговорност. Партиите имат ясна и строга конструкция. И да, решенията на партиите стават обществени след, допуска се, вътрешни разисквания. Не желаеме да знаем по какъв начин в партията на Спаси София доближават до решения, мога обаче да допускам, че господин Бонев е “централата ”.
На избори партиите преброяват тежестта на поддръжката си.

Без коментар оставям тезите за мятане на виновност за операция на изборните резултати и отговорността на районните кметства и СИК, тъй като ГЕРБ са били ръководещи. Г-н Бонев беше покровител на Мая Манолова и чудесно би трябвало да знае по какъв начин се пази вотът.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР