"Мълчанието на агнетата" – един от най-популярните трилъри във филмовата

...
"Мълчанието на агнетата" – един от най-популярните трилъри във филмовата
Коментари Харесай

„Мълчанието на агнетата“ става на 30 година

"Мълчанието на агнетата " – един от най-популярните трилъри във филмовата история, става на 30.

По случай 30-годишнината от излизането на екран на паметната лента, компания "Kino Lorber Studio Classics " ще я преиздаде през есента с 4K резолюция.

'Silence of the Lambs' was released 30 years ago today. Oscar-winning screenwriter Ted Tally reflects on bringing Hannibal Lecter to the big screen.
— Rolling Stone (@RollingStone)
Новата версия ще включва и непубликувани до момента бонус материали за кино лентата, заяви Колайдър.

"Мълчанието на агнетата " на режисьора Джонатан Дем с Джоди Фостър и Антъни Хопкинс в основните функции излиза на екран през 1991 година Филмът получава възторжени мнения както от рецензията, по този начин и от публиката.

We rewatched Silence of the Lambs last night, it's 30 years old now and is ageing like a fine Chianti.
— Dan Bull (@itsDanBull)
Трилърът е номиниран за седем награди Оскар, от които печели пет - за най-хубав филм, режисьор, артист и актриса в основна роля и приспособен сюжет.

Благодарение на кино лентата и ненадминатото преобразяване на Антъни Хопкинс, доктор Ханибал Лектър заема своето място в известната просвета.

Юбилейната версия на "Мълчанието на агнетата " ще излезе на 19 октомври.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Изпит. Професорът задава въпрос след въпрос, студентът мълчи. - Добре, финален въпрос: кой е разкрил Америка? Студентът повдига плещи. - Колумб! - напряко крещи преподавателят.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТой се маскирал като жена си, чийто тест за ковид бил отрицателенСлучката се разиграла пред заведение във ВарнаНесигурността, измъчваща гръцкия туризъм от началото на 2020 година, се завърнаЦелта на вложенията е да понижат несъответствието сред дребните и огромни училищаКакво е посочила инспекцията на прокуратуратаБяха възприети посланията за нужда от съответна политика в разнообразни публични сфери, сподели служебният министър-председателТова сподели министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на чуване, поискано от ГЕРБ-СДСДжоуи Джордисън напусна Slipknot през 2013 г.Началната цена на пакета стартира от 3333 $, само че към този момент се е покачила на $60 000Мъжът е на 47 годиниНа този стадий не се чака оповестяване на изключително положениеДа спиш в легло, направено от паметен автомобил? Може, предлага го хотел в града на Mercedes и Porsche.Делта разновидността напълно скоро ще измести преобладаващия в Европа Алфа вид на ковид. Симптомите при него са по-различни:На места е допустимо да превали

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР