Максим Креси показва все по-сериозни цели за бъдещето. Американецът се

...
Максим Креси показва все по-сериозни цели за бъдещето. Американецът се
Коментари Харесай

Американец амбициран да достигне върха

Максим Креси демонстрира все по-сериозни цели за бъдещето. Американецът се любува на най-силния сезон в своята кариера, като напълно неотдавна той завоюва своя първи трофей в кариерата си.

След купата в Нюпорт, Креси мечтае за още по-големи неща, като тенисистът се надява на мощно показване и през тази седмица на конкуренцията в Атланта. Световният номер 34 обаче няма никакво желание да се помирява с тази позиция в ранглистата и самоуверено назова идната си цел.

Мощно сервиращият тенисист твърдо има вяра, че един ден може да доближи до номер 1 в света, като показа, че съгласно него има всичко, с цел да го реализира.

„ Работих доста, с цел да стигна дотук. Минах през толкоз доста и не бе по никакъв начин елементарно да се оправя с всички провокации. Смятам, че заслужавам да бъда там, където се намирам към днешна дата, само че това никога не ме удовлетворява. 34-ото място в света е нещо отлично, само че занапред искам да пъдя най-големите върхове в тениса. Както и да звучи за някои, един ден желая да бъда номер 1 в света и същински имам вяра, че мога да го реализира.

Считам, че разполагам с играта и имам нужните оръжия, с цел да го сторя и няма да се откажа. Упорито имам вяра в това, което върша и с помощта на вярата и опциите си стигнах толкоз напред в ранглистата. Ще виждам мач за мач, и съм изцяло убеден, че най-хубавото за мен следва “, разяснява Креси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР