Македонският шофьор на ТИР, предизвикал тежка катастрофа с трима загинали

...
Македонският шофьор на ТИР, предизвикал тежка катастрофа с трима загинали
Коментари Харесай

Обвиниха македонския тираджия за катастрофата със загинали б...

Македонският водач на ТИР, провокирал тежка злополука с трима починали в региона на Драгоман в събота, е притеглен към наказателна отговорност и арестуван, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Под управлението на Софийска окръжна прокуратура се води следствие.

В петък вечерта македонецът Г.Р. паркирал управлявания от него товарен автомобил с ремарке в спешната лента на скоростния път в региона на Драгоман. С дейностите си лидерът нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, забраняващи прекъсването на транспортните средства за престой отвън особено обозначените за това места.

Около 6.45 ч. сутринта джип " БМВ " с четирима възрастни и 6-месечно бебе се врязва в задната част на камиона. На място починаха 20-годишният Емин С. от карнобатското село Кликач, 6-месечното му бебе и 50-годишната му тъща. 20-годишната майка на бебето и 33-годишна жена, родственик на останалите пасажери, са тежко ранени и превозени в столична болница с заплаха за живота. Те са с черепно-мозъчни контузии, контузии на гръдния панер и в региона на корема.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор водачът на камиона е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа. Действията по следствието на тежкото закононарушение не престават със събиране на доказателства - разпити на очевидци, назначени експертизи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР