Макар Наум Шопов да не спира да хули и снима

...
Макар Наум Шопов да не спира да хули и снима
Коментари Харесай

Охраната на столичен мол лепна стикер на автомобила на Наум Шопов „Не паркирай като идиот“

Макар Наум Шопов да не стопира да ругатни и снима джигитите на пътя като за задачата даже има специфична директория „ Тарикати “ в Инстаграм, в която разгласява снимки на извършители, самият той също се оказа неособено образцов водач.

 

Преди броени дни в общественото пространство се появиха фотоси на возилото на артиста, което е паркирано погрешно в столичен мол. Охраната на комерсиалния център обаче не го пожалила и залепила стикер на колата му, гласящ „ Не паркирай като глупак “.

 

Очевидци на обстановката разясняват, че артистът е доста нагъл и си мисли, че всичко му е разрешено единствено тъй като кара Тесла. Не стопира да изяснява каква общественост са тесльовците. Всъщност това са нашенци, купили електрически автомобили не поради опазването на околната среда, а от снобарство. Те постоянно не пускат мигачи и си мислят, че постоянно са с преимущество и могат да хвърлят кенчета и фасове през прозореца, защото купувайки си електрически автомобил, са създали задоволително за околната среда и в този момент могат да „ сеят “ отпадъци.

 

Разбира се, Наум не е от тях и употребява кошчетата за отпадък, даже ненавижда тези, които замърсяват, само че пък за сметка на това не е по-малко джигит от водачите, които снима.

Неотдавна мъж се оплака в обществените мрежи, че артистът го е засякъл и му е посочил междинен пръст.

 

Надяваме се, че за изцепката в мола Наум няма да се оправдае, че автомобилът му е каран от хубавата му тъща или някой другар. Факт е, че фамилията постоянно послъгва защо ли не – да вземем за пример е обществена загадка, че употребяват айфони, само че договорът им със Самсунг не разрешава това да се вижда по фотоси и клипове.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Наум Шопов Теа Минкова мол стикер идиот актьор джигит електромобил „ Тесла “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР