Макар Мелания Тръмп да присъства на погребението на първата съпруга

...
Макар Мелания Тръмп да присъства на погребението на първата съпруга
Коментари Харесай

Търканията между двете първи дами в сърцето на Тръмп – Мелания и Ивана

Макар Мелания Тръмп да участва на погребението на първата брачна половинка на Доналд – Ивана , двете дами не всеки път са поддържали добър звук между тях .

За напрежение тях се заговаря последно през 2017 година, когато в изявление за Good Morning America Ивана загатва, че има пряк номер за връзка с Доналд в Белия дом, само че не желае да го употребява, тъй като „ Мелания е там “.
 Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 година насам  Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 година насам  Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 година насам  Бляскавите появи на Ивана Тръмп от 2000 година насам
„ Не желая да провокирам никакъв тип ревнивост или нещо сходно “, изяснява Ивана, „ тъй като в действителност съм първата брачна половинка на Тръмп. Окей? Аз съм първата дама. “

В същото изявление бизнесдамата и някогашен модел споделя, че не би си разменила местата с първата дама Мелания, тъй като харесва свободата си. „ Мисля, че тя бъде във Вашингтон би трябвало да е извънредно “ , сподели Ивана. „ По-добре тя, в сравнение с аз. Бих ненавиждала Вашингтон. “

Тогавашният представител на Мелания, Стефани Гришам, назовава мненията на Ивана „ търсещ внимание, самообслужващ звук “, научаваме от.

„ Г-жа Тръмп е трансформирала Белия дом в дом за сина си Барън и президента “ , декларира Гришам. „ Тя обича да живее във Вашингтон и е удостоена с ролята си на първа дама на Съединените щати. Тя възнамерява да употребява купата и ролята си, с цел да оказва помощ на деца, а не да продава книги. “ По това време някогашната брачна половинка на президента промотира книгата си „ Да отгледаш Тръмп “.

Ивана и Доналд се женят през 1977 година, само че разводът им настава през 90-те години поради спекулация на предприемача с Марла Мейпълс, която по-късно става втората му брачна половинка. Ивана и Доналд имат три деца - Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп .
 Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана  Мелания, Доналд и семейство Тръмп на погребението на Ивана
Те бяха измежду присъстващите на погребението на Ивана на 20 юли в Ню Йорк . Литургията е разказана в поканите като „ честване на един живот “ и се организира в римокатолическата черква „ Св. Винсент Ферер “ в Манхатън, Горен Ийст Сайд, на пешеходно разстояние от дългогодишния дом на Ивана.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР