Макар когато пораснем да твърдим друго, истината е, че годините

...
Макар когато пораснем да твърдим друго, истината е, че годините
Коментари Харесай

11-те най-странни забрани в училища по света

Макар когато пораснем да твърдим друго, истината е, че годините в учебно заведение не са по никакъв начин лесни. Положението се утежнява, когато се постановат безумни забрани, което се случва допълнително образователни заведения, в сравнение с допускате.

Ето кои са някои от странните забрани в учебни заведения в разнообразни страни.

1. Да си имаш най-хубав другар. Училище в Лондон забрани децата да дават такова определение на някое от другарчетата си, тъй като можело други да се обиден.

2. Прегръдките. В школо в Нортхямптън, Англия те са неразрешени, тъй като децата трябвало " да се научат да почитат персоналното пространство на останалите ".

3. Клиновете. Забранени са в учебно заведение в американския щат Масачузетс, тъй като " разсейвали противоположния пол ".

4. Раниците. Колкото и да е необичайно, някои учебни заведения в Съединени американски щати не разрешават в класната стая да се влиза с раница. Причината са случаите на стрелби в школата, като презумцията е, че в раницата може да се носи оръжие.

5. Ластиците. Забранени са в някои учебни заведения още веднъж в Съединени американски щати, защото децата си играели с тях и се разсейвали.

6. Хвърлянето на снежни топки в междучасието. Според едно учебно заведение във Англия това е рисково и надлежно би трябвало да бъде неразрешено.

7. Късите панталони за момчетата. Британско учебно заведение ги забрани и в символ на митинг против мярката, момчетата се появиха в часове... с къси поли.

8. Поканите за рожден ден. В друго школо на Острова не разрешават да се раздават предложения за рожден ден в случай че всички деца от класа не са поканени, тъй като другояче някой може да се почувства подценен.

9. Панделките в косите. Според някои учебни заведения във Англия те подхождат на униформите и - още веднъж - работят разсейващо.

10. Ботушите на марката UGG. Забранени са в едно американско учебно заведение, защото горната им част е малко по-широка и учениците криели там мобилните си телефони по време на час.

11. Червените писалки, като тази възбрана е за учителите. Според едно английско учебно заведение когато учениците си видят грешките на контролно, поправени с червен химикал, се разстройват и стресират. Затова аленото мастило е неразрешено.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР