Макар дълго да пази мълчание по въпроса, певицата Михаела Маринова

...
Макар дълго да пази мълчание по въпроса, певицата Михаела Маринова
Коментари Харесай

Михаела Маринова потвърди за раздялата с гаджето

Макар дълго да пази безмълвие по въпроса, певицата Михаела Маринова към този момент публично не е с приятеля си – благоевградския футболист Александър Дюлгеров. Пред Нова тв тя добави, че сега е на един доста хубав стадий от живота си. Той стартира с новата ѝ ария „ До безспир “.

„ В момента съм на един доста хубав стадий от живота ми. При мен непрестанно тече някаква трансформация. Това ми оказва помощ и ми дава мотив да творя” – показа тя. За песента тя сподели още: „ Тя е началото на новия стадий в живота ми, който ще заключа в един втори албум, по който работя. Този нов стадий свързвам с израстването ми като актьор. Новата Михаела е по-смела и по-дръзка в решенията си, в музиката си, в живота си като цяло”, съобщи Михаела Маринова.

Както е известно, Михаела Маринова беше гадже на футболиста Александър Дюлгеров през последните три години. Двамата бяха считани за една от постоянните двойки и даже се очакваше в скоро време да вдигнат женитба. Вместо Менделсон обаче последва разлъка.

„ Това са едни риторични въпроси, които съм си задавала доста пъти сама на себе си: Любов ли е сълзи, когато падат? Любов ли е, когато си мълчим? Всеки самичък за себе си може да си откри отговора. Моят е не! Трябва да си същински пълностоен и благополучен, изключително когато си с някого “, показа още в диалога певицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР