Макар да стана ясно, че Николаос Цитиридис няма да е

...
Макар да стана ясно, че Николаос Цитиридис няма да е
Коментари Харесай

Би Ти Ви грабна от Нова „Аз обичам България“

Макар да стана ясно, че Николаос Цитиридис няма да е водещ на предаването „ Кой да знае “ по bTV, започващо на 1 януари, въпреки всичко има някаква вяра – той е спряган за лице на предаването „ Аз обичам България “. След като го взе от Нова тв, която го излъчваше в продължение на 5 сезона, само че го спря през 2017 година, bTV го качва на екран от пролетта. Актрисата Милица Гладнишка, е другата звезда, за която се твърди, че е с положителни шансове за контракт с шоуто.

 

Така и не стана ясно за какво Нова тв го смъкна от ефир, въпреки да се радваше на огромен триумф. Очевидно към днешна дата конкурентната bTV е доста окуражена да задържи имиджа си на консервативна, фамилна и патриотична телевизия като в това време вдигне рейтинга.

 

Поради тази причина след родолюбивото „ Фермата “, от пролетта медията ще заложи на „ Аз обичам България “. В предаването се състезават два тима от известни персони, които дават отговор на въпроси, свързани с българската просвета, спорт, история и други Водещ по Нова тв бе Евелина Павлова. За момента не е ясно на кого ще заложи bTV за тази роля. Според мълвата, Цитиридис е с огромни шансове за мястото, а и ще е много занимателно грък да води предаване с име „ Аз обичам България “. Несъмнено това ще се трансформира в основа за много смешки в ефира, а и отвън него, само че пък както е известно, той е грък единствено по име и по татко и е живял в южната ни съседка едвам няколко години в детството. 

 

Милица Гладнишка пък от Нова година влиза като капитан на един от двата тима в предаването „ Кой да знае “, само че не е изключено това да е тест за друга позиция. Вероятно от метода, по който ще се оправи с работата си зависи дали ще стане главно лице в „ Аз обичам България “. Предвид обстоятелството, че шоуто се прави по непознат лиценз, по формат е целесъобразно да бъде водено от жена, което обаче не е наложително, акцентират от медията.

 

И двамата имат положителни шансове да оглавят предаването, само че кастингите не престават и разновидностите към момента се разискват. Не е ясно и кои ще са двамата капитани на тимове. В Нова тв това бяха Андрей Слабаков и Юлиан Константинов, който по-късно бе сменен от Иван Ласкин (две години преди кончината му).

Ако Зейнеб Маджурова се навие да се върне предварително на работа, не е изключено това място да бъде поверено на нея.

 

Музиката ще се извършва онлайн от бенд в студиото, както бе при Цитиридис, тъй че нищо чудно тази част да бъде поверена на същите музиканти. За момента към момента не е изяснено и тъкмо в кои дни ще върви предаването, само че е съвсем несъмнено, че ще е в праймтайма – сред 20 и 22 ч.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нова тв btv конкуренция Николаос Цитиридис Милица Гладнишка Евелина Попова андрей слабаков Юлиан Константинов Иван Ласкин „ Аз обичам България “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР