Макар да има надежда за помирение между братята Хари и

...
Макар да има надежда за помирение между братята Хари и
Коментари Харесай

Неочаквано: Хари се прибра в Калифорния при Меган и Арчи

Макар да има вяра за помиряване сред братята Хари и Уилям, които бяха видяни да си приказват след, херцогът на Съсекс се е сблъскал с „ много безчувственост “ вкъщи.

Кралските кореспонденти оповестиха, че той е решил и одобриха това като доказателство, че постепенно и несъмнено стартира да изглажда връзките си с членовете на кралското семейство.

Противно на всички упования обаче Хари към този момент се е завърнал при бременната си брачна половинка и 2-годишния си наследник, оповестиха. Забелязан е да напуща имението на Съсекс през вчерашния ден в 4 часа следобяд. Напомняме, че Меган Маркъл не го придружи на погребението, само че.

Това значи, че Хари няма да бъде във Англия за рождения ден на кралица Елизабет Втора, която през днешния ден навършва 95 години. С тъга означаваме, че това е нейният до момента и първи без принц Филип за последните седем десетилетия. Заради изключителната конюнктура Нейно Величество ще прекара деня сама в двореца Уиндзор, заобиколена само от личния състав си.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Принц Чарлз няма да посети майка си, тъй като след диалога с Хари и Уилям е, с цел да оплаква отвън обсега на таблоидите починалия си татко, да остане уединено със себе си и да обмисли идващия си ход. Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт и други членове на кралското семейство също ще поздравят монарха единствено по телефона.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР